Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Escher, protagonista de la primera d'una sèrie de grans mostres d'art a les Drassanes Reials

L'exposició obre portes el 29 d'abril i forma part d'un conveni de tres anys que podria portar a Barcelona mostres de Chagall i Monet

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

El famós artista gràfic neerlandès M.C. Escher (1898-1972) protagonitza la primera d'una sèrie de grans exposicions d'art internacionals que acullen les Drassanes de Barcelona a partir del 29 d'abril. El nou espai expositiu neix d'un conveni que han signat per tres anys el Consorci de les Drassanes Reials de Barcelona i Arthemisia-Evolucionarte, una empresa privada que es dedica a connectar importants col·leccions d'art amb grans espais museístics.

La mostra d'Escher, que obre les portes aquest 29 d'abril i es podrà veure fins al 26 de setembre, està desenvolupada en col·laboració amb The M.C. Escher Foundation i compta amb les peces més representatives de l'artista. Serà una proposta expositiva "molt interactiva", segons Jesús Rodríguez, director de la promotora i organitzadora d’exposicions internacional Evolucionarte i d’Arthemisia a Espanya. 

Drassanes de Barcelona
Foto: Consorci de les Drassanes Reials

La Sala Gran del Museu Marítim, amb 1.500 m² expositius, s'adaptarà per a cada nova exposició i podria acollir mostres de Chagall i Monet, segons ha avançat Rodríguez, tot i que això encara s'ha de confirmar. Amb aquesta iniciativa, Barcelona vol entrar en un circuit internacional que, segons paraules el tinent d'alcalde Jaume Collboni, "enforteixi l'oferta cultural del centre de la ciutat i sigui assequible per als barcelonins i el conjunt de Catalunya".

Les entrades, que es posaran a la venda a partir de la setmana vinent, tindran un preu de 13 euros l'entrada general, 10 euros la reduïda i 9 euros la de grups (amb audioguia inclosa). Els nens i nenes de fins a 9 anys i altres col·lectius concrets amb limitacions d'accessibilitat podran entrar-hi gratis.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions de Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat