Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Escribà inventa un pastís que celebra fracassos i cagades

'The miscake' són les primeres primeres postres que se'n foten de les coses que surten malament

Escrit per
Raquel Cruz
Publicitat

A vegades, la vida té un gust amarg, però cal aprendre a relativitzar les coses i prendre-les amb humor. No s'hi pot fer més. Amb aquesta filosofia, el pastisser Christian Escribà i el creatiu Pep Torres han creat 'The miscake', un pastís especial pensat per celebrar les coses que surten malament. Sota un aspecte de nus uniforme, simbolitza que "la vida és meravellosa sota un embolic descomunal", explica Escribà. La creació vol destruir els mals rotllos i recompensar la nostra fortesa amb un pastís de pa de pessic, mousse de xocolata, cor cremós de fruita de la passió i cobertura de xocolata negra.

Escribà i Pep
Foto: The Miscake

'The miscake', amb un nom que fusiona la paraula 'mistake' i 'cake', és perfecte per desdramatitzar, riure's d'un mateix i passar pàgina, tant en fracassos professionals com en fiascos sentimentals o altres patacades directes al cor. I ve amb un ritual: cal introduir els pals petits al pastís mentre s'explica la desgràcia en qüestió i llegir aquest conjur màgic: "Quan aquest pastís sigui menjat, tot el drama desapareixerà, perquè cap drama en aquesta vida una sola llàgrima vessarà", i cal extreure amb cura l'embolic daurat de xocolata que corona el pastís, que simbolitza el nostre embolic existencial.

El dolç només es pot comprar en línia a la web de la pastisseria i es pot recollir a les botigues indicades. Tenen dues mides: gran, a 25 euros, per afrontar grans tragèdies; i petit, a 9 euros, per digerir amb dolçor les minimisèries de la vida.
 

NO T'HO PERDIS: Els 15 millors dolços de Barcelona

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat