Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
P∞lsera 2023 Estrella Damm
Foto: DammP∞lsera 2023 Estrella Damm

Estrella Damm amaga en una ampolla un passi de 10 anys gratis per a 21 festivals

Per participar-hi cal buscar el premi a les ampolles de 33 i 20 cl a bars i restaurants de Catalunya i Andorra

Escrit per
Mireia Servitje
Publicitat

Una etiqueta amb el dors daurat. Aquest és el que aviat serà l’objecte més desitjat pels fans dels festivals catalans. Es podrà trobar a les ampolles d'Estrella Damm de 33 i 20 cl de bars i restaurants de Catalunya i Andorra i donarà accés a deu anys de festivals gratuïts. Ara bé, només n’hi ha una!

Si ets l'afortunat que s'enduu el collarí daurat, se't farà entrega de 'la P∞lsera 2023 d’Estrella Damm', amb la qual podràs accedir a 21 festivals de música que la marca patrocina arreu del territori català. Però no pateixis, no hauràs de dur el braçalet durant deu anys, podràs portar-lo còmodament a la 'wallet' del teu telèfon.

Els festivals als quals podrà accedir el guanyador són: l’(a)phònica, Festival de la Veu de Banyoles; ARTS d’Estiu, a Pineda de Mar; Brunch! Electronik, a Barcelona; Cabró Rock, a Vic; Calafell Beach Festival, a Calafell; Canet Rock, a Canet de Mar; Cap Roig Festival, a Calella de Palafrugell; El Tingladu, a Vilanova i la Geltrú; Porta Ferrada, a Sant Feliu de Guíxols; Cruïlla, a Barcelona; Festival Internacional de Música de Cambrils, a Cambrils; Festival Ítaca, a L’Estartit; Strenes, a Girona; Som de Mar, a Lloret de Mar; Primavera Sound, a Barcelona; Share Festival, a Barcelona; Sónar, a Barcelona; Sons del Món, a Roses; Summerfest Cerdanya, a Puigcerdà, Telecogresca, a Barcelona (tot i que ha cancel·lat l'edició d'enguany, hi participa de cara a les pròximes deu edicions), i el Vida Festival, a Vilanova i la Geltrú.

Hi ha més premis

Però no us preocupeu, això no és tot. I és que tots els collarins de les cerveses retornables de la marca −menys el daurat, és clar− tindran un codi promocional, amb el qual podreu entrar un sorteig per aconseguir accés gratuït per aquest 2023 als mateixos 21 festivals catalans. Podeu participar-hi tantes vegades com vulgueu, o com cerveses us beveu, introduint el codi a la seva pàgina web.  

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya 2023

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat