Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'Extraña forma de vida', Pedro Almodóvar
Foto: El Deso'Extraña forma de vida', Pedro Almodóvar

Ja es pot veure el tràiler d''Extraña forma de vida' de Pedro Almodóvar amb Ethan Hawke i Pedro Pascal

El curtmetratge es presentarà aquest mes de maig al festival de Canes

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Quan a Pedro Almodóvar li van oferir dirigir 'Brokeback mountain' va declinar per qüestions de llibertat artística. Ara, 18 anys després, s'ha donat el gust de fer un western homoeròtic que tindrà la seva estrena mundial al 76è festival de Canes el 16 de maig (i que s'estrenarà als cinemes el 26 del mateix mes). Es tracta de 'Extraña forma de vida' ('Strange way of life'), un curtmetratge protagonitzat per Ethan Hawke i Pedro Pascal, rodat al desert de Tabernas, Almería, escenari dels spaghetti western, i del qual ja s'ha donat a conèixer el tràiler.

"Un home va a cavall pel desert que el separa de Bitter Creek. Ve a visitar el xèrif Jake. Vint-i-cinc anys abans, tant el xèrif com Silva, el ramader que ha anat a trobar-lo, treballaven junts com a pistolers. Silva el visita amb l'excusa de retrobar-se amb el seu amic de joventut, i de fet celebren la seva trobada, però l'endemà al matí el xèrif Jake li diu que el motiu del seu viatge no és la memòria de la seva antiga amistat..." Aquest és l'argument que ha avançat al festival el cineasta manxec, que òbviament s'ha guardat "les sorpreses del guió".

'Extraña forma de vida', Pedro Almodóvar
Foto: Iglesias Más / El Deseo'Extraña forma de vida', Pedro Almodóvar

Pel que fa al títol, Almodóvar ha explicat que fa referència al fado d'Amália Rodrigues, "la lletra de la qual fa pensar que no hi ha existència més estranya que la que es viu donant l'esquena als desitjos". El film, en el qual també participen Pedro Casablanc, Manu Ríos, George Steane, José Condessa, Jason Fernández, Sara Sálamo, Ohiana Cueto i Daniela Medina, amb música d'Alberto Iglesias i disseny de vestuari de Saint Laurent by Anthony Vaccarello, és la segona experiència d'Almodóvar en anglès, després de 'The human voice' ('La voz humana'), del 2020. 

Póster 'Extraña forma de vida', Pedro Almodóvar
Foto: El Deseo

NO TE LO PIERDAS: Les millors estrenes de cinema del mes a la cartellera

Lee el número de abril de Time Out Barcelona, ​​con entrevistas, reportajes y las mejores recomendaciones de ocio y cultura de la ciudad.

Últimes notícies

    Publicitat