Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ets professor/a? Els Verdi et conviden al cinema

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

Ni sorteigs, ni places limitades. Només una inscripció a aquest formulari. Si et dediques a la docència, els Cines Verdi i la productora A Contracorriente Films, et conviden a veure cinc pel·lícules gratis. Els Verdi van començar amb aquesta iniciativa fa dos anys, amb l'objectiu de regalar als professors i professores una selecció de la seva programació, especialment pensada pels seus valors educatius o la seva relació amb la docència. Les pel·lis que han seleccionat aquest any són 'Bergman, su gran año' (Dir. Jane Magnusson, 2018), 'Jaulas' (Dir. Nicolás Pacheco, 2018), 'Kursk' (Dir. Thomas Vinterberg, 2018), 'Un pueblo y su rey' (Dir. Pierre Schoeller, 2018) i 'Mia and the white lion' (Dir. Gilles de Maistre, estrena 2019). Cap de les pel·lícules té encara una data concreta d'estrena. 

A banda d'aquests cinc títols, durant tot el mes de novembre els professors podran veure totes les pel·lícules a preu del Dia de l'Espectador (4,90 €) cada dia de la setmana. 

I si vols saber què és el millor que hi ha en tot moment al cinema, no et perdis el nostre TOP 5 de la cartellera de cine

Últimes notícies

    Publicitat