Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Èxit: la primera botiga de Donuts a Barcelona ajorna el seu tancament

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Va ser una de les vostres obertures favorites de 2018, la primera botiga de Donuts oberta a Espanya bé mereixia una dolça mossegada. Ben segur que alguns de vosaltres ja ho heu fet. En cas contrari, tranquils, que tindreu més temps. Perquè en principi la 'pop up store' de Donuts -un experiment exclusiu de la marca per a Barcelona- tenia un caràcter efímer, amb una data de tancament clar: el 31 de gener.

Però sembla ser que l'èxit de la prova ha estat més que evident i han anunciat que el tancament no es produirà aquest mes. Acabem de saber en exclusiva que la botiga de Donuts romandrà oberta fins al 31 de maig, una pròrroga dedicada als seguidors del berenar més foradat de la història.

Oh my Donuts, que així es diu la botiga, es troba entre els passadissos del centre comercial Diagonal Mar. Entre els seus serveis hi ha la possibilitat de poder personalitzar el dolç amb diferents cobertures, farcits i 'toppings'.

Més de 50 anys avalen a la marca del rodó dolç a Espanya, un temps que li ha valgut l'afecte del públic, com es veu en aquesta pròrroga acabada d'anunciar. Més de 30.000 persones es van interessar per la notícia, i el vídeo va tenir unes 25.000 reproduccions en xarxes. Aquí el teniu, amb una completa explicació sobre el llaminer funcionament de la primera sucursal de Donuts a Barcelona.




NO T'HO PERDIS: altres botigues obertes el 2018 que ens han entusiasmat

Últimes notícies

    Publicitat