Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Botigues obertes el 2018 que us han entusiasmat!

Mar Vallverdú
Escrit per
Mar Vallverdú
Publicitat

A Barcelona hi obren locals i botigues cada dia, però aquest 2018 n'hi ha hagut d'algunes que us han cridat més l'atenció que d'altres. Aquestes són les 8 noves botigues que més curiositat han despertat entre els lectors de Time Out ('spoiler': les botigues especialitzades en temàtiques seriòfiles i pel·lículeres s'emporten bona part del pastís):

1. El supermercat lliure de plàstic

El moviment 'Zero Waste' cada cop té més seguidors, per això va obrir a Barcelona el 'Yes Future', una botiga amb fins a 300 productes d'alimentació venuts a granel, per reduir l'ús de plàstics.  

Yes Future
Yes Future


2. La primera botiga de Harry Potter a Barcelona

Barcelona té l'honor d'acollir l'única botiga de l'Estat especialitzada en el màgic univers de Harry Potter. 

Carreró de Muggles
Carreró de Muggles

3. Donuts obre la seva primera botiga a la ciutat 

Diagonal Mar va ser el centre comercial escollit per rebre la primera botiga 'pop up' de Donuts al país, on podràs complir les teves fantasies més dolces i podràs personalitzar el teu donut.

Donuts
Donuts

 4. La primera botiga especialitzada en Joc de Trons 

'Thronestore BCN' és la primera botiga de Barcelona que acull sota el mateix sostre tots els objectes, regals i detalls relacionats amb el món fantàstic de George R. R. Martin. 

Thronestore BCN
Thronestore BCN

 5. Bola de Drac té la seva pròpia botiga a Barcelona 

Bola de Drac ha marcat la vida de moltes generacions, per això és tota una notícia saber que a Barcelona tenim l'única botiga d'Espanya especialitzada en la sèrie, amb més de 400 productes de Bola de Drac. 

Kame Hame Shop
Kame Hame Shop

6. El supermercat de menjar amb tares

El malbaratament d'aliments és una problemàtica cada cop més gran, per això són més que benvingudes solucions com el I am perfect food, que ven menjar en perfecte estat a preu rebaixat abans que vagi a parar a les escombraries. 

 7. L'obertura del nou Raima 

El Raima ja era una de les papereries més populars de la ciutat, però després de la seva reforma és encara més espectacular. Les seves 6 plantes amb més de 30.000 productes han fet que es coroni com la papereria més gran d'Europa. 

Raima
Raima


8. La primera botiga de menjar viu del món

Ferment 9 és l'única botiga del món especialitzada amb menjar fermentat i probiòtics, reprenent tècniques ancestrals de conservació.

Ferment 9
Ferment 9

NO T'HO PERDIS: Tendències, concerts, llibres i altres esdeveniments crucials de 2019

Últimes notícies

    Publicitat