Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Facebook Dating
FOTO: ShutterstockFacebook Dating

Facebook Dating: així és el Tinder creat per Mark Zuckerberg

Des d'aquesta setmana és disponible a Espanya i Facebook podrà accedir al contingut dels xats

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Tot i que no van néixer amb aquesta funció, és habitual que es lligui a través de Twitter, Instagram i Facebook. Els humans som éssers socials i la "protecció" de les xarxes ens dóna un plus de valentia a l'hora de tirar-li la canya a tot bitxo vivent. Mark Zuckerberg ha vist el filó de Tinder i fa uns mesos va llançar Facebook Dating, una eina per lligar, però només com a prova i a Colòmbia. Després de crear el teu perfil, es veu quins altres usuaris estan buscant alguna cosa més que una amistat i es pot trobar un possible matx entre els teus amics, els amics dels teus amics, grups i esdeveniments als quals diuen que hi assistiran. 

L'any 2019, la funció de Facebook Parelles estava disponible a 20 països anglosaxons i ara, la campanya ha anunciat la nova arribada de l'App a 32 nous països, incloent-hi Espanya. Des d'aquesta setmana estarà disponible la seva aplicació a diferents parts d'Europa i oferirà a l'usuari una experiència opcional per conèixer l'amor. Estem acostumats a les Apps ja existents de cites, però Facebook Dating té novetats que no tenen d'altres. Es podrà tenir l'oportunitat de conèixer les persones sense la necessitat d'utilitzar el "swipes" per acceptar o rebutjar perfils. 

Facebook Dating
Facebook Dating
FOTO: Facebook

Amb ella es pot seleccionar quines persones vols que apareguin com a potencials 'matches'. Es crearà una llista amb un màxim de 9 amics de Facebook amb els que t'agradaria tenir una cita. Aquell company de classe que sempre et va agradar, aquell amic que només coneixes a través de la xarxa i que vols desvirtualitzar ja, la veïna, l'amic de la teva amiga...A més, podràs seleccionar filtres addicionals per cada perfil en funció de les preferències que busqui cadascun, especificant l'edat, la religió, el nivell d'educació, etc. 

Secret Crush
Secret Crush
FOTO: Facebook

Aquesta aplicació et permetrà tenir converses només per text, però, en alguns casos, Facebook Dating comptarà amb esdeveniments i altres grups perquè puguis conèixer a altres usuaris que siguin compatibles amb tu. I una cosa molt important! Facebook ha confirmat que podrà accedir als continguts de cada xat per assegurar la seguretat, a més de poder revisar les denúncies que hi hagi en cas d'abús. 

NO T'HO PERDIS: 3 consells perquè no t'enganyin a Tinder

Últimes notícies

    Publicitat