Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Fernando Simón, Ansu Fati i Pau Donés, entre els nous caganers del 2020

La mascareta també fa acte de presència en aquesta figura nadalenca que s'adapta a l'actualitat cada any

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Encara no tenim clar com serà el Nadal. Ens podrem reunir amb tota la família? Podrem comprar regals a les botigues o haurem de recórrer a l'online? Sabem que aquest any a Barcelona no tindrem pessebre a la plaça Sant Jaume, però el que no falla mai és la nova col·lecció de caganers, que fan un repàs a les personalitats de l'any sempre amb un to còmic. 

L'empresa gironina caganers.com ha presentat la seva tria de personatges que aquest any mereixen l'honor de transformar-se en caganers. En total són una trentena de noves figures entre polítics, artistes, esportistes i personatges de ficció. Aquest any li veurem el cul a l'epidemiòleg Fernando Simón; a Ansu Fati i Ronald Koeman, jugador i entrenador del FC Barcelona; al cantant Pau Donés; a Joe Biden, al pallasso Charlie Rivel i al Follet Tortuga, entre molts altres.

La mascareta no podia faltar, i en aquesta ocasió s'han adaptat algunes de les seves figures a la COVID-19 i se li ha posat mascareta a polítics nacionals i internacionals com Pedro Sánchez, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Donald Trump, Vladímir Putin, Boris Johnson i la reina Isabel II. 

Caganers de polítics amb mascareta
Foto: caganer.comCaganers de polítics amb mascareta

Enguany també s'ha creat el caganer embarassada i s'han creat noves professions –mag, barber, infermer, àrbitre de futbol...– que se sumen al metge i al pagès català amb mascareta que es van llençar el mes de maig.

Els caganers de Rosalía, Puigdemont, els personatges de la Casa de Papel, Leo Messi i Donald Trump van ser els més venuts del 2019, qui guanyarà aquest any?

NO T'HO PERDIS: Botigues de regals originals a Barcelona.

Últimes notícies

    Publicitat