Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ferrocarrils Catalans Estació Sarrià
Foto: FGC

Ferrocarrils reforçarà les línies amb 352 trens més a Barcelona per la Diada

La mesura vol facilitar el desplaçament dels milers de persones que aniran a Barcelona pels actes de l'Onze de Setembre

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La Diada de Catalunya atrau milers de persones que venen a Barcelona a celebrar la jornada i a participar en alguna de les activitats que hi ha programades al llarg del dia, com la manifestació o els concerts gratis del passeig de Lluís Companys. Moltes arriben a la ciutat en transport públic, i és per això que Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) reforçarà el servei a les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia el pròxim 11 de setembre. Amb l'increment de trens augmentarà la freqüència i disminuirà el temps d'espera a les estacions per així evitar aglomeracions.

Segons el comunicat de FGC, en un festiu habitual hi ha 707 trens operatius, mentre que aquesta Diada n'hi haurà 1.059, 352 més. Els trens de la línia Barcelona-Vallès que connecten Plaça Catalunya amb Sabadell i Terrassa s'incrementaran entre les 10 i les 15 h, on hi haurà sis combois en comptes de tres. De les 15 h a les 21 h l'increment serà de tres a deu trens. Pel que fa a les que connecten Plaça Espanya amb Manresa i Igualada, els trens duplicaran entre les 12 i les 20 h.

Els combois que també surten de Plaça Espanya però van en direcció Martorell passaran de tres a vuit trens per hora, així com els que arriben fins a Sant Boi, que notaran un increment de més del doble; de sis a quinze trens per hora. A més, alguns dels trens també tindran el doble de capacitat, ja que comptaran amb sis cotxes en comptes de tres.

NO T'HO PERDIS: Ja podeu demanar els abonaments gratis per viatjar amb els trens de Rodalies i Mitjana Distància

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat