Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rodalies Renfe
Foto: RenfeRodalies Renfe

Ja podeu demanar els abonaments gratis per viatjar amb els trens de Rodalies i Mitjana Distància

Renfe ha obert el període per adquirir els bitllets per viatjar gratis fins al 31 de desembre de 2023

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

A més de posar a la venda bitllets d'AVE per 20 euros, Renfe també ha posat a disposició de tothom descomptes en altres tipus de trens. A partir d'aquest dimarts 1 d'agost ja podreu adquirir els bitllets de transport per viatjar de manera gratuïta amb els trens de Rodalies i Mitjana Distància de Renfe. Els abonaments us permetran viatjar sense haver de pagar des de l'1 de setembre fins al 31 de desembre de 2023, el mateix període que comprenien els primers bitllets d'aquesta iniciativa, que es va posar en marxa el 2022.

Una altra característica que continua igual és la manera de comprar-los. Per poder adquirir-los haureu de deixar una fiança de 10 euros pels bitllets de Rodalies i de 20 euros en el cas de Mitjana Distància. Tot i això, aquests diners els podreu recuperar quan s'acabi el termini de validesa de l'abonament si arribeu al mínim de 16 viatges fets. A més, si el pagament l'efectueu amb targeta, la fiança es retornarà automàticament si heu fet el mínim de viatges. En el cas d'haver pagat el bitllet amb efectiu, haureu d'anar de manera presencial a reclamar els diners a qualsevol estació de Rodalies.

Aquesta mesura es va posar en marxa per fomentar el transport públic, així com reduir l'impacte mediambiental dels vehicles propis. Des de la primera implementació el setembre de 2022, la iniciativa ha estat tot un èxit, ha estat per aquest motiu que la mesura s'ha prorrogat també a aquest any. De moment, no hi ha cap comunicat oficial confirmant si aquesta iniciativa es continuarà aplicant durant el 2024, així que, de moment, podem assegurar que podreu viatjar de franc fins a l'últim dia d'aquest any.

NO T'HO PERDIS: 18 escapades per fer en tren des de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat