Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Flors al Mercat inundarà de plantes la plaça Margarida Xirgu

La tercera edició del festival se celebra el cap de setmana del 28 i 29 de maig

Escrit per
Meritxell Palou
Publicitat

Flors al Mercat celebra la tercera edició el cap de setmana del 28 i 29 de maig, de 10 a 20 h, a la plaça Margarida Xirgu, on hi havia l'antic mercat central de flors de Barcelona. L'entrada té un cost de 2 euros i permetrà gaudir d'activitats gratuïtes i tallers amb inscripció prèvia.

L'objectiu d'aquest any és crear un espai d'aprenentatge al voltant del món de les plantes, per això, el festival aplegarà floristes, artesans, activitats gratuïtes i tallers per a diverses edats. També s'hi presentaran projectes gastronòmics locals 'plant-based'. Totes les iniciatives exposades en aquesta edició de Flors al Mercat, organitzat per BCN Més i Festivalet, intenten fer créixer la cultura de les plantes a la ciutat.

Propostes d’activitats gratuïtes i tallers amb inscripció prèvia

Si voleu gaudir d'un dia familiar a l'aire lliure, el festival de Flors al Mercat presenta moltes activitats gratuïtes dirigides a totes les edats. Per exemple, podreu intercanviar, esqueixos, plantes i llavors amb altres participants. Flors al Mercat tindrà un espai per plantar tota mena flors i també compta amb una zona d'activitats per als més petits en col·laboració amb Educambient. Finalment, hi haurà plantades d'Eskocells, un grup que intenta omplir de plantes els espais públics per enverdir l'entorn.

Flors al Mercat ofereix l'oportunitat d'aprendre més sobre el món de les plantes amb tallers de pagament i amb inscripció prèvia. Aquells que vulguin podran participar a 'Testos a l'instant!', un taller per crear el vostre test, aprendre a tenyir roba i plantes o apuntar-se al Verdópolis, un taller sobre divulgació.

Taller de testos
Foto: FaM

Selecció de floristes i artesania inspirada en la natura

A banda de les activitats i tallers, Flors al Mercat reuneix floristes i creadors artesanals per omplir el festival de cosmètica vegana, joieria inspirada en la natura i ceramistes entre d'altres. Així mateix, es podrà gaudir de l'oferta gastronòmica 'plant-based', on es tastaran productes vegans.

Gastronimia 'plant-based'
Foto: FaM


NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona a l'abril

 Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat