Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cheesecake basc / Cheesebakers
Foto: Eugènia Güell

Fondues, cheesecakes, pans de formatge i degustacions: obre un paradís del formatge a Barcelona

En aquest local de l'Eixample Dreta posen formatge a tot arreu

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

La gent que posa formatge a tot arreu no ho fa perquè hi estigui obsessionada, sinó perquè és una veritat irrefutable que el formatge queda bé amb tot. Sòlid o desfet, en format dolç o salat, per esmorzar, dinar i sopar, el formatge és un aliment polifacètic, i acaba d'obrir un lloc a Barcelona que ho demostra.

Sigui quan sigui que poses un peu a Cheesebakers (Bailén, 154), podràs tastar el formatge en totes les seves modalitats. Si hi vas per esmorzar o berenar: tenen 'pain suisse' de formatge i tomàquet, múltiples combinacions de 'focaccies' (espàrrecs amb brie, albergínia amb gorgonzola, cheddar amb olives...), planxats i entrepans, i si us mengeu un dels seus croissants de mascarpone no dinareu.

Focaccia / Cheesebakers
Foto: Eugènia Güell

També tenen els tres tipus de cheesecake: el basc porta una proporció de brie, Maó, gorgonzola, cheddar o cabra que sembla, gairebé, que et posis un tros de formatge a la boca. També en tenen amb galeta per fora, del tipus anomenat New York, i en fan de Lotus, Digestive i Oreo. Finalment, també serveixen el cheesecake japonès, segurament el que té menys presència de gust de formatge, i té una textura més suau i esponjosa. A banda del clàssic, fan el de te matxa

Cheesecake New York / Cheesebakers
Foto: Eugènia Güell

Si hi vas per dinar: des de fondues i amanides amb formatge, passant per coques de recapte. Si hi a fer 'afterwork' o aperitiu, us poden preparar una taula de formatges maridada amb vins o cava. A més, també venen pans de formatges, i en tenen de parmesà, cheddar i Maó, entre d'altres.

Taula de formatges / Cheesebakers
Foto: Eugènia Güell

De Singapur a Barcelona

Cheesebakers ha obert a Barcelona després que Josep Maria Solanes i Òscar Balcells, dos empresaris catalans, trobessin l'èxit a Singapur amb el seu restaurant Olivia, del qual se'n va popularitzar el seu cheesecake. Després d'obrir-ne una botiga a la ciutat asiàtica, han obert Cheesebakers a la capital catalana, amb l'obrador a Sants, on també tenen previst obrir un segon local.

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues i restaurants de formatge de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat