Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pluja al Primavera Sound
© Christian Bertrand

Fort vent, pluja i fred: la borrasca Ciarán ja ha arribat a Barcelona

L'Ajuntament ha activat l'alerta municipal per la previsió d'onades de fins a 4 metres

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Aquest any, la calor ha trigat més a marxar, però els dies assolellats a 25 graus ja han quedat enrere. Fa uns dies que s'avisa que el fred ha arribat a Barcelona i que ho ha fet per quedar-s'hi. Aquest dijous 2 ha arribat a la ciutat la borrasca Ciarán, que deixarà fortes ventades, pluja i una dràstica baixada de les temperatures. Malgrat que el Meteocat ja ho va anunciar fa uns dies, ara també ha activat l'alerta a gran part de la costa litoral catalana, amb un perill de grau 5 sobre 6, per les fortes onades des de les 7 del matí fins a mitjanit d'aquest dijous.

Tot i que des d'aquest matí ja s'ha pogut notar la temperatura de tardor, aquest migdia serà el punt àlgid de la borrasca, quan està previst que caiguin ruixats a gran part de la ciutat. Malgrat que Ciarán deixarà pluges a diverses parts de Catalunya, on més abundaran serà el vessant sud del Pirineu occidental.

Alerta a Barcelona

Arran de l'alerta del Meteocat, l'Ajuntament de Barcelona també ha activat la municipal i ha recordat que està prohibit accedir als espigons de la platja i entrar a l'aigua mentre onegi la bandera vermella, que està hissada a totes les platges de la ciutat. Es preveu que les onades puguin arribar fins als 4 metres d'alçada, una previsió que ha obligat la Guàrdia Urbana a desplegar-se pel litoral barceloní per evitar riscos per les persones.

NO T'HO PERDIS: Idees per a un dia de pluja a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat