Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
pluja
Foto: Shutterstock

La pluja tornarà ben aviat a Barcelona

Les previsions apunten que cap a final de la setmana tornarem a tenir el cel tapat i algun ruixat

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Amb la sequera que afecta Catalunya, qualsevol gotellada ajuda. Esperem que aquest cop no causi un caos en el transport com dilluns passat, per tant, millor estar previnguts, també de cara a la tria de roba, perquè les temperatures ens projectaran directament a la tardor.

La pròxima tongada de pluja arribarà entre dijous i divendres. Malauradament, no es tractarà de cap temporal de pluja intensa, però es preveuen ruixats generalitzats sobretot en la meitat nord i est del país. S'esperen quantitats entre els 10 o 15 l/m².

Si bé la pluja no serà abundant, el que hem de tenir previst també és una baixada de temperatures significativa que farà marxar les temperatures estivals. El fred estarà impulsat per un vent que podria bufar fort (fins a 70 km/h) la qual cosa causarà un fort onatge al litoral.

Està previst que els episodis de pluja arriben, sobretot, entre dijous al vespre i divendres al matí. Tot dependrà de la trajectòria de la borrasca, però a Barcelona segurament deixarà de ploure el matí de divendres.

NO T'HO PERDIS: Tot el que has de saber per gaudir del 48H Open House BCN

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat