Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Rosalía presenta la seva primera rumba catalana

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

"La Rosalia" es pronuncia ara amb accent de Sant Esteve Sesrovires. 'Milionària' serà el tema de l'estiu, el que sona a totes les festes majors i el que ens farà anar pel carrer sospirant que només volem bitllets de cent, fucking money man!

Rosalía fa el que li dona la gana, ho fa com vol i ho fa bé, sigui flamenc ancestral com el de 'Los Ángeles', relectures i mescles amb soroll de motors de fons com a 'El mal querer' o reggaeton inspirat en els clàssics com a 'Con Altura'. 

Al combo que fan 'Milionària' i 'Dio$ no$ libre del dinero' Rosalía parla de pasta, del desig i l'odi que ens genera: "Un dia vols ser milionària i l'endemà cremar-ho tot. "En realitat, què importen els diners? Em sembla tan pur buscar-los com renegar d'ells i crec que tots hem sentit amor-odi cap als diners alguna vegada". Així explica el significat de 'Fucking money man', un doble tema que mostra la dualitat entre desitjar un Bentley blanc i un de verd i calar foc a muntanyes de bitllets. 

A un comunicat de Sony, la 'major' de l'artista, Rosalía explica d'on ve el hit: "Aquest és el primer tema que he compost i que he publicat en català, també és la meva primera cançó inspirada en la rumba catalana. La vaig començar a Sevilla mentre esperava a l'aeroport i la vaig acabar a Barcelona. Bé de 'guasa' i alguna llagrimeta també ... fucking money man!". 

A 'Milionària' veiem la Rosalía a un plató de televisió, concursant a un d'aquells shows on posen a prova el públic per comprovar què són capaços de fer per diners. Allà ens canta que ella sap que ha nascut "per ser milionària, perquè em tanquin el Louvre (hey, Beyoncé!) així com el Macba, cada dia celebrant el meu 'cumpleanys', i dos lleopards corrent pel jardí de casa". 

A la segona part, aquesta en castellà i sense l'alegria de la rumba, la veiem sola, enfundada en un Moschino i atrapada dins d'un cercle de foc amb un micro a la mà a través del qual canta "dinero quiere dinero, y yo no lo quiero para na, los reyes y presidentes, con la carita cortá". "Dios nos libre del dinero", resa.  

El vídeo, produït per PANDORA, està dirigit per Barbara Farré (també directora dels videoclips 'El Relámpago' d'Amaia i 'Internationally' de Bad Gyal) i a càrrec de la direcció creativa hi ha Los Ganglios, la Pili –germana i àngel de la guarda de Rosalía– i ella mateixa. 

Doncs això, palmes i 'Fucking money, man!' a partir d'ara cada vegada que arribi la factura de la llum, una canya massa cara o la declaració de la renda.  

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de la setmana

  

Últimes notícies

    Publicitat