Els concerts de la setmana a Barcelona

Les cites més destacades de la música en viu a Barcelona
Sala Apolo
Sala Apolo
Per Marta Salicrú |
Advertising

Barcelona és parada obligada de bona part de les gires europees dels artistes internacionals, ja siguin d'estadis com de sales de concerts. Si això li afegim una activa escena local, fa que les opcions per sentir música en directe a la ciutat siguin nombroses i diverses. Aquesta és la nostra selecció per als pròxims dies.

Concerts recomanats

Clubs

Tupper_5: Reykjavik 606 + RRUCCULLA + MANS O + Parallax + $kyhook + Jason Kolàr

icon-location-pin Hangar, Sant Martí
icon-calendar

L’associació cultural DeDO i l’Abelton User Group celebren la cinquena edició de les seves jornades de música electrònica i workshops Tupper. El seu objectiu és impulsar la creació de música electrònica de la ciutat, promocionar i dinamitzar la seva escena local i enguany, com a novetat, acollirà també propostes de la resta de l’estat. La cosa passarà entre el 17 i el 19 de gener entre el Convent de Sant Agustí, LAUT, Hangar i Razzmatazz. A Hangar sembla que se’n muntarà una de grossa amb Reykjavik 606, RRUCCULLA, MANS O, Parallax, $kyhook i Jason Kolàr. Des de Donostia arriben les riques atmosferes sonores i visuals de Reykjavik 606, l’eclèctic projecte artístic de Kino Internacional i Porja Piñeiro. Una altra estrena arriba de la mà de RRUCCULLA, la jove productora d’electrònica i baterista Izaskun González. La seva música és una barreja de gèneres i composicions enèrgiques, experimentalisme influenciat pel jazz, melodies injectades de pop, ritmes abstractes, textures sintètiques, sorolls apretats i deformats, i capes infinites de sons imaginaris i vívids, amb els quals construeix llocs artificials per a sentir emocions impredictibles. Mans O és el projecte en solitari de Roman Daniel, que arriba a Tupper amb la seva proposta de producció més complexa, ‘Mirror Outside’.

Música, Rock i indie

Lendakaris Muertos

icon-location-pin Sala Apolo, El Poble-sec
icon-calendar

Lendakaris Muertos és una banda de punk de Pamplona que es caracteritza pels seus temes curts i amb lletres iròniques que combinen humor i crítica social. Presentarán el seu últim disc, 'Podrán cortar la droga pero no la primavera' (2017).

Advertising
Música, Rock i indie

Moves + Indigo Days

icon-location-pin VOL (antiga BeGood), Sant Martí
icon-calendar

Moves mostren un món íntim, profund, melancòlic i urbà a través de les melodies i les lletres del tàndem compositiu format per Matías Segovia i Jaqueline Seligmann, que amb valentia qüestionen tot allò que ens envolta.

Música, Pop

Marc Rebillet

icon-location-pin La Nau,
icon-calendar

El versàtil home-orquestra Marc Rebillet, una de les sensciones dels últims mesos, com demostren els seus més de 74000 seguidors a Youtube i 268000 a Facebook arriba a la Nau acompanyat únicament d'una loop station, un teclat i la seva veu per presentar-nos el seu eclèctic xou.

Tots els concerts
Advertising