Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

GAP obre a Barcelona la seva primera botiga d'Espanya

La marca de roba s'estableix en un local de 900 metres al barri Gòtic, a tocar del Portal de l'Àngel

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Gap, la famosa marca nord-americana de roba i accessoris, ha triat Barcelona per obrir la seva primera botiga física a Espanya. Estarà situada al número 10 del carrer Arcs, al costat del Portal de l'Àngel, ocuparà uns 950 metres quadrats i ja té data d'obertura: prevista inicialment per a maig d'aquest 2020, la pandèmia ha retardat la inauguració de la botiga, que s'ha anunciat per al pròxim 3 de setembre. Gap hi desplegarà la col·lecció de tardor per a dona, home, canalla i nadons.

La marca nascuda a San Francisco el 1969 que el 2015 va introduir-se al mercat espanyol de la mà d'El Corte Inglés és ara el quart grup de moda a escala internacional, després d'Inditex, H&M i Fast Retailing, el grup japonès que comercialitza Uniqlo. 

La nova botiga de Gap ocupa el local on havia estat Desigual i compartirà espai amb Levi's; aquí es podran trobar els articles característics de la marca –denim, samarretes, pantalons 'xino', peces clàssiques amb el logo...– així com articles de temporada. També oferirà serveis de personalització de roba, una àrea permanent on els clients podran 'customitzar' les seves peces amb pegats, brodats i pins. Serà l'única botiga d'Espanya i un dels pocs establiments Gap del món que oferirà aquest servei.

NO T'HO PERDIS: els millors plans de la setmana

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat