Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sex Education
Foto: Netflix

Gillian Anderson vol que li confessis les teves fantasies pel seu llibre de sexe

L'actriu està recopilant cartes anònimes pel seu expedient XXX

Phil de Semlyen
Escrit per
Phil de Semlyen
Traduït per
Mireia Servitje
Publicitat

Gillian Anderson vol saber-ho tot sobre les teves fantasies sexuals per a un nou llibre que està creant sota el títol 'Estimada Gillian'.

Inspirat en el llibre de 1973 de Nancy Friday 'My secret garden: Women's sexual fantasies' que va llegir mentre es preparava per interpretar la terapeuta sexual de 'Sex education' Jean Milburn, Anderson està recopilant cartes anònimes que exploren com pensen realment les dones sobre el sexe per tal de redactar un llibre que defineixi una generació.

"Estic demanant cartes en qualsevol idioma, que descriguin les teves fantasies sexuals privades i més íntimes", diu l'estrella de 'The crown' i 'Expediente X' en una columna per a The Guardian. "Simplement, comença la teva carta amb un 'Estimada Gillian' i deixa volar la teva imaginació. Per descomptat, també compartiré la meva".

"Vull dones d'arreu del món, i totes les que us identifiqueu com a dones (queer, heterosexual i bisexual, no binària, transgènere, poliamorosa), totes vosaltres, grans i joves, sigui quina sigui la vostra religió, i casades, solteres o en qualsevol altra situació, escriviu-me i digueu-me què penseu quan penseu en sexe".

Així doncs, si voleu compartir les vostres fantasies més profundes amb ella, l'editorial Bloomsbury Publishing busquen cartes d'entre 1.000 i 2.500 paraules presentades a través del lloc web oficial 'Dear Gillian' abans de la mitjanit del 28 de febrer.

Hi ha una data de congelació per a aquestes cartes fogoses: es pot demanar que no les publiquin fins al 28 de març.

No cal dir que el material il·legal, nociu i inadequat no està permès, ni tampoc res que faci referència o identifiqui persones reals. Tampoc podeu incloure cap material amb copywright (és a dir, contingut de pel·lícules, llibres o programes de televisió), així que qualsevol cosa relacionada amb l'Scully i el Mulder acabarà a la pila dels rebutjats.

A la web 'Dear Gillian' trobareu més informació.

NO T'HO PERDIS: Amb aquesta llista tindreu la banda sonora perfecta mentre escriviu la vostra carta

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat