Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Goiko
GoikoGoiko

Goiko regalarà 10.000 hamburgueses pel seu 10è aniversari (només un dia)

La promoció serà vàlida a qualsevol dels seus establiments per celebrar el Goiko Day

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La coneguda marca d'hamburgueses Goiko està d'aniversari i llençarà la casa per la finestra. Ja s'ha convertit en tradició que cada cop que obren un local regalin alguns dels seus entrepans més coneguts. Per no perdre el costum, pel seu 10è aniversari l'empresa regalarà 10.000 de les seves hamburgueses Kevin Bacon als 110 restaurants que tenen repartits per tota Espanya. Si voleu aconseguir-ne una, us haureu d'apropar el pròxim dimarts 10 d'octubre a partir de les 19 h a qualsevol dels seus deu establiments a Barcelona.

De totes les opcions que tenen a la carta, la Kevin Bacon és la més sol·licitada, i està feta de carn picada directament a la planxa i barrejada amb trossos de bacó, ceba cruixent i formatge americà. Si encara no l'heu provat, durant el Goiko Day podreu obtenir una gratis amb l'opció 'take away', però haureu de ser puntuals perquè les quantitats per local seran limitades. A més, si feu una reserva el dia de l'aniversari, podreu aconseguir un detall sorpresa i unes postres Frozen de regal.

Des que va néixer el 2013, la marca d'hamburgueses 'gourmet' no ha parat d'expandir-se. Després d'obrir alguns locals a Madrid, València, Alacant i Saragossa, Goiko va aterrar a Barcelona el 2017 amb el seu primer restaurant físic al número 58 del Passeig Sant Joan. Actualment, ja hi ha 10 a la ciutat i més de 30 per tot l'Estat repartits en més de 30 províncies d'Espanya.

NO T'HO PERDIS: Les millors hamburgueses de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat