Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Good News Coffee dona cafès gratis tota una setmana

Del 28 de novembre al 4 de desembre celebren l'obertura de dos nous locals a Barcelona

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Bones notícies pels més cafeters -i mai millor dit-: Good News Coffee obre dos nous locals a Barcelona i per celebrar-ho regalarà cafès la setmana del 28 de novembre al 4 de desembre. Com podeu aconseguir cafè gratis? Molt fàcil. A partir de dilluns, podeu anar a Travessera de Gràcia, 101, on obriran un dels nous locals. Podeu triar qualsevol cafè dels de la seva carta, i no tindrà cost. I a partir de dimecres 29 de novembre, també regalaran cafès al carrer Major de Gràcia, 107 durant una setmana, fins al dimecres 7 de desembre.

Amb tants dies de cafè gratis podeu aprofitar, doncs, per tastar qualsevol cafè dels que tenen a la carta: des del caramel latte, vanilla latte, chocolate latte o iced latte fins als clàssics capuccino o espresso. Aquests dos nous locals se sumen als 12 que ja tenen a la nostra ciutat, comptant també els punts de venda a l'estil quiosc.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat