Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Jonan Wiergo
Foto: Instagram / @jonanwiergoJonan Wiergo

Guakame Street Food, el restaurant vegà de l'influencer Jonan Wiergo, obrirà un establiment a Barcelona

La carta serà 100% vegana i mantindrà la decoració futurista que caracteritza el seu primer local de València

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona és la ciutat més 'veggie' de l'Estat. Segons Holidu, un buscador de lloguers vacacionals, Barcelona és la ciutat que té més establiments vegetarians i vegans d'Espanya, una oferta que no para de créixer. Ara, a aquesta llista s'afegirà un nou restaurant que ho ha petat a València, on té uns dos mesos de llista d'espera. Guakame Street Food obrirà un nou local a Barcelona, segons ha anunciat l''influencer' Jonan Wiergo, un dels seus creadors, al seu compte d'Instagram. "M'he endut tantes decepcions en aquest camí de l'emprenedoria (...) el noi que fa quatre anys va començar posant segells a aquelles capses de cartó, i que es va menjar la Covid, que va estar a punt d'estar en fallida, avui està feliç per mirar cap enrere i pensar en tot el que tindrà aquest any", ha expressat Wiergo als seus 638.000 seguidors.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de 乔纳森 (@jonanwiergo)

De moment, no se sap la ubicació exacta del futur restaurant, però el que sí que podem assegurar és que la carta serà completament vegana i que el local mantindrà l'estètica futurista del seu restaurant a València, que encara és l'únic en funcionament de l'empresa. Guakame Street Food va néixer com a 'food truck' abans de la pandèmia i, just després va aconseguir inaugurar el primer local a València, que fusiona la gastronomia vegana amb el disseny i l'estètica. Aquesta idea també es pot veure al perfil d'Instagram del restaurant, que vol reinventar el món vegà a Instagram amb una estètica atractiva i molt visual que "entri pels ulls".

Tot i que –com tampoc la ubicació– encara no s'ha publicat la carta oficial del restaurant de Barcelona, ens en podem fer una idea si ens fixem en la de l'establiment de València: hamburgueses de tota mena, croquetes amb beixamel de coliflor i heura, gambes veganes en tempura i postres com el pastís de formatge vegà són algunes de les opcions que demostren que el menjar vegà no ha de ser avorrit.

Un projecte de dos 'influencers'

A diferència dels propietaris de molts establiments de restauració, els de Guakame Street Food no estan en l'anonimat. Jonan Wiergo i Christian Tomás són una parella d''influencers' que, units per la seva passió per la vida saludable i el veganisme, van decidir fundar un restaurant que representés els seus valors i aportés una opció saborosa i variada al món vegà d'Espanya. L''influencer' per excel·lència de la parella és en Jonan, que té gairebé 700.000 seguidors a Instagram i fa una dècada que està a l'ull públic amb la creació de contingut a xarxes socials al costat de noms com Dulceida i Paula Gonu. A més, també ha participat a diversos 'realities' d'aventures com 'Pekín Express' i 'Supervivientes', on va quedar en tercera posició.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de 乔纳森 (@jonanwiergo)

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants vegetarians de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat