Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Guanya 10.000 euros fent una versió en un concurs presentat per Miki Núñez

El 19 d'octubre arriba a les xarxes socials 'Cover', el primer 'talent show' digital i online de TV3

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

Sempre has volgut cantar i presentar-te a un concurs però no has tingut l'ocasió de fer-ho? Doncs aquesta és l'oportunitat perfecta. Arriba 'Cover', el primer talent show digital i online de TV3 presentat per Miki Núñez perquè posis a prova el teu talent musical. Produït i ideat per Mamba Media, tota persona que vulgui participar-hi pot fer-ho pujant els seus vídeos a Instagram o YouTube, incloent-hi uns hashtags determinats.

'Cover' consisteix a fer una versió d'una cançó original. De quin artista? Doncs t'ofereixen cinc opcions: Suu, els Pets, els Amics de les Arts, Buhos o Nil Moliner. Però això no és tot. Els mateixos artistes seran els que valoraran les vostres cançons i decidiran qui de vosaltres arriba a la gran final. El guanyador s'endurà un premi de 10.000 euros. A què esperes per preparar-te? Entra al web del programa per saber com participar-hi.

¿Quines són les fases?

1. Del 16 al 20 de novembre un jurat format per Manu Guix, Elena Gadel i Marc Bala triaran els cinc millors covers de cada banda. D'aquí sortiran en total 25 seleccionats. 

2. Del 23 al 27 de novembre, seran les mateixes bandes quines escolliran qui serà el cover que els representarà a la final. 

3. Un cop escollits, del 27 de novembre al 3 de desembre, la gent podrà votar a través de TV3.cat/cover per triar qui serà el guanyador. Es farà una gala en directe amb els cinc finalistes i es desvetllarà qui s'emporta els 10.000 euros. Espavila i presenta't! 

Últimes notícies

    Publicitat