Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Guardiola obre un restaurant a Manchester
Notícies / Menjar

Guardiola obre un restaurant a Manchester

Guardiola obre un restaurant a Manchester
© Shutterstock

Guardiola fa les coses bé. I la veritat és que en assumptes de restaurants no hauria d'ésser diferent. El xef Paco Pérez, associat amb l'entrenador de Santpedor, al mes de juny obrirà el restaurant Tast a Manchester. Serà un restaurant de cuina catalana al centre de la ciutat britànica, i també l'acompanyen en aquesta aventura Txiki Begiristain, Ferran Soriano i el grup Fazenda.

Tast comptarà amb un espai per a 120 comensals en tres plantes, amb un menjador informal i zona de bar a la planta baixa, un menjador al primer pis i un segon pis amb reservats que ofereixen un menú de degustació. A més de servir entrants i plats principals tradicionals de Catalunya, el menú Tast oferirà "sabors": porcions petites i mossegades per assaborir i compartir.

Per a Paco Pérez, és "il·lusionant poder portar una mica de la teva cultura i les teves arrels a un lloc com el Regne Unit, amb un projecte tan sòlid com el que ens van oferir". Aquest és l'objectiu: "que la gent d'allà pugui experimentar el millor del menjar i beure català", explica. Des de fa mesos Paco Pérez està viatjant regularment a Manchester per ultimar els preparatius de l'oferta culinària, que es complementarà amb la presència de productes catalans.

Paco Pérez

© Ivan Giménez

 

L'aposta dels exbarcelonistes sembla una jugada segura; Pérez va obrir el restaurant Cinco a Berlín l'any 2014 i va guanyar una estrella Michelin. I entre aquesta i les dues del Miramar i les dues d'Enoteca ja en suma cinc. Veurem a Guardiola aixecant la placa de la Michelin en breu?

Advertising
Advertising

Comentaris

1 comments
Xavier B

El que millor fa Guardiola és erigir-se en defensor de la democracia catalana amb el llacet groc, cobrant al mateix temps 12 M. d’€ anuals del xeic de Emirats Arabs Units, una de les dictadures del món que explota mils de treballadors, això sí que ho fa fantasticament bé!!!!