Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Harry Potter: Hogwarts Mystery' ja té data d'estrena

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Si alguna vegada has somiat en obrir la bústia de casa i trobar-hi la carta per anar a Hogwarts firmada per la mateixa professora McGonagall, estàs d'enhorabona, perquè la informació que t'estem apunt de donar és el més semblant a rebren una. Estàs preparat? El videojoc per a IOS i Android més esperat de la saga de Harry Potter ja té data d'estrena i més detalls que han sortit a la llum. Apunta! El dia seleccionat perquè les portes de Hogwarts s'obrin al teu dispositiu és el pròxim 25 d'abril i ho podràs fer de forma gratuïta.

Warner Bros Games es troba darrere d'aquest encanteri fet videojoc que cal no confondre amb el joc de realitat virtual que està desenvolupant la casa Niantic Labs i que serà la versió 'harrypotesca' del celebrat Pokemon Go. En aquets cas es traca d'un joc de rol basat en l'experiència de fer vida a l'escola de màgia i bruixeria per excel·lència, creant el teu pròpi avatar, formant part d'una de les quatre cases, sempre acompanyat d'una mascota que podràs elegir i assistint a classes de pocions i transformacions. Ah i estiguis atent amb qui et creuis pels majestuosos passadissos de l'escola que ja s'han confirmat la presència i la veu dels actors originals dels professors McGonagall, Dumbledor, Flitwick o la Madam Pomfrey.

No som mags però sabem llegir-te la ment. Ja estàs visualitzant el teu avatar compartint pupitre amb el mateix Harry Potter o la disciplinada Ermione, oi? Doncs ens sap greu dir-te que l'ambientació del joc és prèvia al pas del bruixot per Hogwarts i, com si d'una precuela es tractés, sí que podràs coincidir amb estudiants de l'època com Nymphadora Tonks i Bill Weasly o d'altres encara més populars com Albus Dumbledore o Severus Snape. Si no pots aguantar fins el dia 25 i necessites dosis del món de la J.K Rowling en vena, sempre pots visitar a Barcelona la primera botiga de tot Espanya dedicada exclusivament a la saga.

Agafa la Nimbus 2000, vola a pregistrar-te i assegura't el teu ingrés a l'escola de bruixots; Hogwarts t'espera amb la bateria carregada!

Últimes notícies

    Publicitat