Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Haruki Murakami crea una col·lecció de samarretes per a Uniqlo

Els dissenys inspirats en les novel·les i el programa de ràdio de l'escriptor japonès ja estan disponibles a Espanya

Escrit per
Raquel Cruz
Publicitat

Si ets com el novel·lista Haruki Murakami, és probable que el teu armari estigui ple de samarretes, texans i jerseis bàsics i, encara que també tinguis altres peces, sempre t'acabis posant el mateix. Així ho explica l'escriptor japonès en una entrevista per a la marca, i és que no té res de dolent ajustar-se a l'essencial quan parlem de moda. Això sí, n'hi haurà molts que es veuran temptats a deixar espai en el seu armari per a la nova línia de roba d'Uniqlo en col·laboració amb Murakami.

Uniqlo
Foto: Uniqlo

Va començar a vendre's al Japó a principis de març, però no et preocupis si t'enxampa lluny perquè Haruki Murakami X Uniqlo ara també està disponible a Espanya. Aquesta col·lecció càpsula es va llançar amb vuit samarretes de màniga curta, a més d'adhesius i pins, però a Espanya només queden quatre estils de samarreta, que estan inspirades en les seves obres literàries, en la seva passió per la música i en Murakami Ràdio, el programa que dirigeix i presenta. 

Murakami Uniqlo
Foto: Uniqlo

  

Les samarretes mostren cites famoses de l'escriptor com "La comprensió no és més que la suma dels nostres malentesos".

Murakami
Foto: Uniqlo

Murakami també plasma a la roba el seu afany pels gats i els ocells, així com el seu programa de ràdio a Tòquio, del qual inclou aquesta cita: "Per a mi, el truc per a escriure una novel·la, o hauria de dir elements, és el mateix que per a la música. Primer, ha d'haver-hi un ritme. Llavors necessites harmonia. I improvisació. Aquests tres elements són extremadament crucials per a mi".

Uniqlo
Foto: Uniqlo

També hi ha samarretes inspirades en obres seves com 'Tòquio blues (Norwegian Wood)', 'Kafka a la platja', '1Q84' i 'Balla, balla, balla', en aquest cas reflectint la diferència entre sentir i escoltar. Aquestes quatre peces es poden comprar en línia i recollir en qualsevol botiga física d'Uniqlo a partir de 14 euros.

Murakami
Foto: Uniqlo

NO T'HO PERDIS: Els 21 millors llibres per regalar aquest Sant Jordi 

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat