Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Hawkers
Hawkers / Sergio Flores Manzano

Hawkers obre la seva primera òptica de Catalunya a Barcelona

La marca regalarà un producte personalitzat el dia de la inauguració del local

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

La marca d’ulleres Hawkers no ha parat d’expandir-se des que es va crear l’any 2013; opera a més de 80 països (a través del seu web) i té més de 70 botigues repartides entre Espanya, Itàlia i Portugal. Els seus locals es diferencien entre botigues de venda d’ulleres de sol i òptiques, i d’aquestes últimes no n'hi ha cap a Catalunya... fins ara: l’empresa n’inaugura una aquest divendres 16 de febrer al centre comercial Diagonal Mar. 

L’ocasió s’emmarca dins la ruta d’obertures de nous locals que va començar l’any passat i que, fins a finals d’any, preveu obrir 20 òptiques i 15 botigues d’ulleres de sol en la península Ibèrica. 

La nova òptica serà la primera de la marca a Catalunya i per celebrar-ho Hawkers ha decidit fer un regal a aquells clients que hi comprin unes ulleres entre les 16.30 h i les 21.30 h: una funda d’ulleres personalitzada. 

Hawkers
Hawkers / Sergio Flores Manzano

Hawkers ja té presència a casa nostra. De fet, té quatre botigues d’ulleres de sol en diferents centres comercials: a la Maquinista, a l’Ànecblau, a Splau i a Finestrelles. 

La nova òptica, ubicada a la planta principal de Diagonal Mar, obrirà de dilluns a dissabte de 9 a 21 h, amb alguns diumenges i festius oberts. 

Ulleres 'made in Spain'

Hawkers es va popularitzar per la qualitat-preu dels seus productes, però, en especial, va calar al mercat pels models d’ulleres de sol amb lents polaritzades que ofereixen. Els dissenys són ‘made in Spain’ i el seu catàleg compta amb una gran varietat d’estil i formes. A més, també tenen diverses col·laboracions amb artistes, com per exemple amb la cantant Tini i amb el compositor Manuel Turizo, totes dues col·leccions de quatre ulleres de sol amb diferents siluetes.

Hawkers x Tini
Hawkers

NO T'HO PERDIS: Les millors botigues per comprar roba de dona a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona



Últimes notícies

    Publicitat