Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les millors botigues per comprar roba de dona a Barcelona
Masscob
© Masscob

Les millors botigues per comprar roba de dona a Barcelona

Els establiments on comprar moda femenina

Advertising

D'una banda hi ha les propostes de les grans cadenes de 'retail', de sobra conegudes; de l'altra, les marques internacionals i les botigues multimarca que aposten per una moda menys convencional. En aquests establiments –alguns acabats d'aterrar a la ciutat– trobareu propostes d'autor, produccions limitades i seleccions curades per botiguers i botigueres (sovint també són dissenyadors amb marca pròpia) que entenen i reivindiquen un vestir diferent.

NO T'HO PERDIS: per completar el 'look', una selecció de botigues d'accessoris.

Masscob
© Maria Dias

Masscob

Botigues Barcelona

Què és? Masscob, la firma gallega de Marga Massanet i Jacobo Cobián nascuda el 2003. S'inspiren en els colors i els teixits naturals, busquen els volums i s’esmercen amb el patronatge.

Per què hi heu d'anar? Les seves botigues estan concebudes per l’arquitecte francès Laurent Deroo. Han recuperat el local que ocupava la botiga Corium i en fan relluir l'esplendor. Un entorn de luxe silenciós per una proposta de roba ídem. 

KR Store
©KR Store

KR Store

Botigues Ciutat Vella

Què és? La botiga de Krizia Robustella, però no només ven moda: però també epicentre de la creativitat urbana de la ciutat.

Per què hi heu d'anar? Fa deu anys que va començar a predicar que la roba d'esport pot ser sexy i divertida, i que pot dir moltes coses a base de 'prints' gràfics i missatges canyeros. Sovint col·labora amb dissenyadors amics.

 

Advertising
Emma Pardos
Foto: Emma Pardos

Emma Pardos

Botigues Gràcia

Què és? La dissenyadora Emma Pardos compta amb un espai propi, on s'acompanya de firmes locals i internacionals en sintonia amb els seus principis de producció sostenibles.

Per què hi heu d'anar? Per la bona tria de marques, segones pells sense estridències que presenta de forma neta i cromàtica, i per la compra que promou, més pausada i raonada.

OnLand
Foto: OnLand

On Land

Botigues Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Què és? Botiga multimarca del Born capitanejada per Michele Gilli i Elena Castaudi.

Per què hi heu d'anar? Marques locals i internacionals, alguna firma de dissenyador i moltes opcions per construir el volgut fons d'armari sense perdre de vista les tendències.

Advertising
Colmado
©Maria Dias

Colmado

Botigues Dissenyador Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Què és? La botiga de Susana Rey al Born és un espai on fer-se amb roba i accessoris de llarg recorregut.


Per què hi heu d'anar? La selecció és impecable; tant us podeu vestir amb les propostes de Theo and Lea, les peces de punt de Diarte, els vestits de Heinui i les joies de Wolf & Moon, per citar algunes de les marques amb què treballa Rey.

Ivori
Foto: Ivori

Ivori

Botigues Boutiques Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Què és? Carola Alexandre és l'ànima d'Ivori, una botiga que aposta per marques de proximitat.

Per què hi heu d'anar? Perquè ha canviat de localització i ara, en un espai més ampli, llueixen la roba de Rita Row, Petit Comité i Verdugo; les joies de Levens i Pedrusco; les sabates d'About Arianne i Naguisa, i d'altres.

Advertising
Cortana
©Cortana

Cortana

Botigues Vestits de núvia Dreta de l'Eixample

Què és? La firma de Rosa Esteve és sinònim de romanticisme, versatilitat, i bellesa atermporal i etèria, unes qualitats que prenen formes en col·leccions de prêt-à-porter elegants i dissenys per a núvies que fugen de les tendències.

Per què hi heu d'anar? Per l'espai, per com presenten la roba, pel gust de veure com escauen i de vestir aquestes peces fetes amb teixits molt nobles.

La botiga d'Ana Tichy a Gràcia
Foto: Maria Dias

Ana Tichy

Botigues Gràcia

Què és? La botiga, taller i laboratori de creació d'Ana Tichy, una dissenyadora que treballa els patronatges, aposta pel tractament extrem dels teixits i inclou el punt a les seves col·leccions.

Per què hi heu d'anar? La seva darrera col·lecció neix de la col·laboració amb l'artista Martina Manyà i es materialitza en camises i samarretes a tot color.

Advertising
Greenlifestyle
Foto: Greenlifestyle

GreenLifeStyle

Botigues Gràcia

Què és? A GreenLifeStyle reivindiquen els principis de sostenibilitat, reciclatge i comerç just aplicat a la moda, però també aposten pel disseny.

Per què hi heu d'anar? Treballen amb marques europees que compleixen i certifiquen les seves col·leccions: Suite 12, Cossac, Les Racines du Ciel, i les sabates de Capsule Barcelona més la cosmètica de Mamita Botanical, dues incorporacions recents.

Estudi Studio
© Maria Dias

Estudi Studio

Botigues Barcelona

Què és? El dissenyador de moda i docent Francesc Grau compta amb un espai propi on ven la seva marca i altres propostes per a l'armari femení.

Per què hi heu d'anar? Treballa amb marques que destaquen pels seus estampats, com els italians Attic and Barn i Momoni o la barcelonina Ana Tichy. També té una bona tria de complements.

Advertising
Anthropologie
© Time Out Barcelona

Anthropologie

Botigues Barcelona

Què és? La firma americana Anthropologie és la germana gran d'Urban Outfitters i compta amb una botiga de dues plantes amb roba dona, accessoris i decoració.

Per què hi heu d'anar? Si busqueu una peça de roba diferent: Anthropologie és eclèctic, té  un toc 'chic, vintage i ètnic.

Isabel Marant a Passeig de Gràcia
Foto: Salva López

Isabel Marant

Botigues Barcelona

Què és? La de Barcelona és la botiga 35 de la marca parisina Isabel Marant. Innovadora, cosmopolita, amb peces que escauen a la dona, sense abandonar el gust per les tècniques tradicionals, la dissenyadora reivindica un armari diferent, urbà però sofisticat.

Per què hi heu d'anar? Continent i contingut van de la mà i l'espai explica i fa d'altaveu de l'univers de la dissenyadora. Hi trobareu la línia principal, una selecció de la col·leció 'Etoile' d'Isabel Marant, i la proposta de menswear.  

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising