Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les millors botigues per comprar roba de dona a Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Masscob
© Masscob

Les millors botigues per comprar roba de dona a Barcelona

Els establiments on comprar moda femenina

Advertising

D'una banda hi ha les propostes de les grans cadenes de 'retail', de sobra conegudes; de l'altra, les marques internacionals i les botigues multimarca que aposten per una moda menys convencional. En aquests establiments –alguns acabats d'aterrar a la ciutat– trobareu propostes d'autor, produccions limitades i seleccions curades per botiguers i botigueres (sovint també són dissenyadors amb marca pròpia) que entenen i reivindiquen un vestir diferent.

NO T'HO PERDIS: per completar el 'look', una selecció de botigues d'accessoris.

Lydia Delgado
©Lydia Delgado

Lydia Delgado

Botigues Dissenyador Vila de Gràcia

Què és? Lydia Delgado és des de fa més de vint anys una marca molt personal que ha desfilat a Barcelona i Madrid: femenina, elegant, parisenca i escorada en la sobrietat del negre.

Per què hi heu d'anar? En aquest espai trobaràs el color per al teu armari, talls sofisticats en els penjadors i un estil que fa l'ullet en els anys 60. Sexy, elegant, femenina i sofisticada són els adjectius que defineixen la boutique.

Lola casademunt
Lola Casademunt

Lola Casademunt

Botigues Boutiques

Què és? Lola Casademunt és la fundadora de la marca que va néixer el 1981. Va començar realitzant artesanalment accessoris amb un estil propi que es mantenen avui dia.

Per què hi heu d'anar? Al llarg dels anys la seva imatge s'ha anat perfilant i ara ja no és només una simple boutique sofisticada, sinó, més aviat, un món enfocat a la dona. Feminitat, satisfacció, vitalitat i autenticitat són els valors de la signatura.

Advertising
By Biombo
By Biombo

By Biombo

Botigues Boutiques

Què és? Una boutique multimarca especialitzada en vestits de festa 'made in Spain'. By Biombo va néixer el 2009 de la mà de Marina Molins.

Per què hi heu d'anar? És un espai únic, en el qual ofereixen una atenció personalitzada i et poden ajudar a aconseguir un 'total look' per a les ocasions especials.

TCN
© TCN

TCN

Botigues Les Corts

Què és? És una marca de roba que aposta per la naturalitat, present també en els seus espais. És minimalista i amb una aposta per la qualitat dels teixits.

Per què hi heu d'anar? Les seves peces són còmodes i s'adapten a la perfecció a la silueta, amb un aire d'essència mediterrània i feminitat contemporània. Les seves botigues són tota una experiència gràcies al treball cuidat d'interiorisme.

Advertising
The Avant
Foto: Maria Dias

The Avant

Botigues Esquerra de l’Eixample

Què és? The Avant va néixer el 2003 com a marca de bàsics atemporals de qualitat i després va arribar la botiga que la dissenyadora Silvia Garcia Preses va obrir al carrer d'Enric Granados.

Per què hi heu d'anar? La marca s'ha anat consolidant i acostant-se a nous públics mantenint l'essència: l'aposta per peces afavoridores i còmodes, amb les mínimes costures, i la producció local, entre altres.

Sueños Negros
© Sueños Negros

Sueños Negros

Botigues Sabates Gràcia

Què és? La història de Sueños Negros va començar en un petit local del carrer de Verdi i, cinc establiments més tard, continua a Jardinets de Gràcia, en un espai de 400 m², en el qual conviuen roba, accessoris, papereria i mobiliari.

Per què hi heu d'anar? A Sueños Negros pots aconseguir un 'total look' de cap a peus, amb accessoris inclosos. Trobareu edicions limitades de marques molt conegudes – Nike, Adidas, Converse– juntament amb col·laboracions exclusives amb signatures com Moa x Diseny i Filling Pieces, entre altres.

Advertising
Masscob
© Maria Dias

Masscob

Botigues Barcelona

Què és? Masscob, la firma gallega de Marga Massanet i Jacobo Cobián nascuda el 2003. S'inspiren en els colors i els teixits naturals, busquen els volums i s’esmercen amb el patronatge.

Per què hi heu d'anar? Les seves botigues estan concebudes per l’arquitecte francès Laurent Deroo. Han recuperat el local que ocupava la botiga Corium i en fan relluir l'esplendor. Un entorn de luxe silenciós per una proposta de roba ídem. 

KR Store
©KR Store

KR Store

Botigues Ciutat Vella

Què és? La botiga de Krizia Robustella, però no només ven moda: però també epicentre de la creativitat urbana de la ciutat.

Per què hi heu d'anar? Fa deu anys que va començar a predicar que la roba d'esport pot ser sexy i divertida, i que pot dir moltes coses a base de 'prints' gràfics i missatges canyeros. Sovint col·labora amb dissenyadors amics.

 

Advertising
Emma Pardos
Foto: Emma Pardos

Emma Pardos

Botigues Gràcia

Què és? La dissenyadora Emma Pardos compta amb un espai propi, on s'acompanya de firmes locals i internacionals en sintonia amb els seus principis de producció sostenibles.

Per què hi heu d'anar? Per la bona tria de marques, segones pells sense estridències que presenta de forma neta i cromàtica, i per la compra que promou, més pausada i raonada.

OnLand
Foto: OnLand

On Land

Botigues Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Què és? Botiga multimarca del Born capitanejada per Michele Gilli i Elena Castaudi.

Per què hi heu d'anar? Marques locals i internacionals, alguna firma de dissenyador i moltes opcions per construir el volgut fons d'armari sense perdre de vista les tendències.

Advertising
Colmado
©Maria Dias

Colmado

Botigues Dissenyador Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Què és? La botiga de Susana Rey al Born és un espai on fer-se amb roba i accessoris de llarg recorregut.


Per què hi heu d'anar? La selecció és impecable; tant us podeu vestir amb les propostes de Theo and Lea, les peces de punt de Diarte, els vestits de Heinui i les joies de Wolf & Moon, per citar algunes de les marques amb què treballa Rey.

Ivori
Foto: Ivori

Ivori

Botigues Boutiques Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Què és? Carola Alexandre és l'ànima d'Ivori, una botiga que aposta per marques de proximitat.

Per què hi heu d'anar? Perquè ha canviat de localització i ara, en un espai més ampli, llueixen la roba de Rita Row, Petit Comité i Verdugo; les joies de Levens i Pedrusco; les sabates d'About Arianne i Naguisa, i d'altres.

Advertising
Cortana
©Cortana

Cortana

Botigues Vestits de núvia Dreta de l'Eixample

Què és? La firma de Rosa Esteve és sinònim de romanticisme, versatilitat, i bellesa atermporal i etèria, unes qualitats que prenen formes en col·leccions de prêt-à-porter elegants i dissenys per a núvies que fugen de les tendències.

Per què hi heu d'anar? Per l'espai, per com presenten la roba, pel gust de veure com escauen i de vestir aquestes peces fetes amb teixits molt nobles.

La botiga d'Ana Tichy a Gràcia
Foto: Maria Dias

Ana Tichy

Botigues Gràcia

Què és? La botiga, taller i laboratori de creació d'Ana Tichy, una dissenyadora que treballa els patronatges, aposta pel tractament extrem dels teixits i inclou el punt a les seves col·leccions.

Per què hi heu d'anar? La seva darrera col·lecció neix de la col·laboració amb l'artista Martina Manyà i es materialitza en camises i samarretes a tot color.

Advertising
Greenlifestyle
Foto: Greenlifestyle

GreenLifeStyle

Botigues Gràcia

Què és? A GreenLifeStyle reivindiquen els principis de sostenibilitat, reciclatge i comerç just aplicat a la moda, però també aposten pel disseny.

Per què hi heu d'anar? Treballen amb marques europees que compleixen i certifiquen les seves col·leccions: Suite 12, Cossac, Les Racines du Ciel, i les sabates de Capsule Barcelona més la cosmètica de Mamita Botanical, dues incorporacions recents.

Estudi Studio
© Maria Dias

Estudi Studio

Botigues Barcelona

Aquest establiment està tancat temporalment.

Què és? El dissenyador de moda i docent Francesc Grau compta amb un espai propi on ven la seva marca i altres propostes per a l'armari femení.

Per què hi heu d'anar? Treballa amb marques que destaquen pels seus estampats, com els italians Attic and Barn i Momoni o la barcelonina Ana Tichy. També té una bona tria de complements.

Advertising
Anthropologie
© Time Out Barcelona

Anthropologie

Botigues Barcelona

Què és? La firma americana Anthropologie és la germana gran d'Urban Outfitters i compta amb una botiga de dues plantes amb roba dona, accessoris i decoració.

Per què hi heu d'anar? Si busqueu una peça de roba diferent: Anthropologie és eclèctic, té  un toc 'chic, vintage i ètnic.

Isabel Marant a Passeig de Gràcia
Foto: Salva López

Isabel Marant

Botigues Barcelona

Què és? La de Barcelona és la botiga 35 de la marca parisina Isabel Marant. Innovadora, cosmopolita, amb peces que escauen a la dona, sense abandonar el gust per les tècniques tradicionals, la dissenyadora reivindica un armari diferent, urbà però sofisticat.

Per què hi heu d'anar? Continent i contingut van de la mà i l'espai explica i fa d'altaveu de l'univers de la dissenyadora. Hi trobareu la línia principal, una selecció de la col·leció 'Etoile' d'Isabel Marant, i la proposta de menswear.  

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising