Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Café de especialidad
Foto: Shutterstock

Hidden Coffee et convida a un cafè el dia del seu cinquè aniversari

La cafeteria d'especialitat també sortejarà una targeta de cafè gratis durant cinc anys el dijous 15 de juliol

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

A veure, garrepes... Quants de vosaltres us queixeu de què aquell cafè amb llet tan bo –amb notes de fruita, de xocolata, quina meravella– us ha costat la barbaritat de 2,20 €? Doncs no teniu excusa. Per un dia passeu d'aquesta desgràcia negra i cremada que us donen en aquell bar rònec, i fitxeu al Hidden Coffee (Canvis Vells, 10) del Born: el dijous 15 de juliol, de 8 a 19 h, aquests torradors de cafè i cafeteria d'especialitat celebren els seus cinc anys de vida convidant a un cafè gratis a tothom que el demani. Sense lletra petita: us donen gratis qualsevol combinació amb cafè expresso i americà.

Hidden Coffee El Born
Foto: Anna QueraltHidden Coffee El Born

I no només això: quan us hi portin el cafè, a cop de QR participareu en el sorteig d'una targeta amb un cafè gratis al dia al local de Born durant cinc anys. Mateo, un dels socis de Hidden Coffee, explica que aquesta generosa proposta "vol normalitzar al màxim el que es pugui la situació de pandèmia. Ja que no es pot fer massa res, doncs us convidem a un cafè". Dijous també presentaran, mitjançant un tast brasiler, el nou cafè "300 hores". Segons Mateo, "gràcies a una sèrie d'assaig i error únic dins de la gamma, hem arribat a un procés de fermentació anaeròbica de 300 hores que ens permet assolir un altre nivell i explorar noves dimensions de sabor i textura".

Hidden Coffee
Foto: Anna QueraltHidden Coffee

A partir de les 17 del vespre, un DJ amenitzarà la festa al local de Born i qui vulgui podrà substituir el cafè per una llauna (sí, una llauna) de vi Kanvas.

NO T'HO PERDIS: El millor cafè de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de els millors barris

    Últimes notícies

      Publicitat