Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Horrorland
HorrorlandHorrorland

Horrorland busca gent per fer ensurts en les seves atraccions

Aquest parc del terror ubicat a Illa Fantasia enceta nova temporada i ofereix diverses vacants laborals

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Si tens una part fosca que sempre gaudeix de fer ensurts als teus amics, potser t’has de replantejar la teva vocació. Experts en mentides d’aturada cardíaca (“estic embarassada!”, “t’he ratllat el cotxe aparcant!”) i creatius dels ensurts menys esperats, la vostra feina ideal existeix. El parc temàtic del terror Horrorland busca personal i, entre les vacants obertes, hi ha professionals de fer ensurts a les seves atraccions.

Aquest parc del terror ubicat a Illa Fantasia, a Vilassar de Dalt, prepara una nova temporada i necessita treballadors que es dediquin a fer ensurts, però també personal d’animació de carrer, ballarins, botiguers i treballadors pels accessos, la restauració i la zona de jocs. A més, també busquen perfils amb habilitats especials, com per exemple l’art d’escopir foc, faquirs, malabarisme, manipulació de xanques i altres talents i aptituds curioses. 

Per a fer de “personal d’ensurts” no cal experiència prèvia i el parc s’encarregarà de formar als treballadors. Ara bé, cal passar un càsting per a totes les feines que ofereix Horrorland: el procés de selecció tindrà lloc el dimecres 14 de setembre a les instal·lacions del mateix parc i, per participar-hi, cal inscriure’s a la pàgina web

Aquesta temporada, que durarà del 15 d’octubre al 13 de novembre. El parc preveu donar feina a un total de 220 persones. 

NO T'HO PERDIS: Barcelona misteriosa: històries de terror i llegendes de la ciutat

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutatÚltimes notícies

    Publicitat