Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Horrorland reobre per Halloween 2020 amb noves atraccions

El parc temàtic de la terror torna, del 23 d'octubre a l'1 de novembre, amb novetats, entrades limitades i garantia de reemborsament

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Moltes vegades la realitat supera la ficció i aquest any 2020 sembla una broma pesada d'un guionista de pel·lícules de por, conspiració i ciència-ficció. Si us agrada el gènere, ja sabreu què és Horrorland: el millor parc temàtic de terror d'Europa, i el tenim a Catalunya!

Si no hi ha rebrots o noves mesures que ho impedeixin, obrirà de nou per Halloween –no hi ha data millor!–, del 23 d'octubre a l'1 de novembre amb entrades molt limitades que s'han de comprar obligatòriament a través de la seva pàgina web. Com podeu imaginar, tot estarà supeditat a les mesures de seguretat. L'aforament estarà reduït a la meitat, per això les entrades limitades; tot i que els grups entraran sols a cada atracció, la distància de metre i mig de seguretat entre grups també serà obligatòria, així com la desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic abans d'entrar en qualsevol zona i l'ús correcte de la mascareta.

Com les coses canvien a cada moment, tenen una política de reemborsament que garanteix la devolució del preu de les entrades en cas que l'esdeveniment no pugui celebrar-se, que el poble de Cercs o la vostra ciutat de procedència es confini o si teniu febre.

Aquest any Horrorland torna amb novetats. A les cases encantades i escape rooms exprés cal sumar-li quatre noves activitats. Krampus és una casa encantada que està habitada per aquesta criatura del folklore dels països alpins que castiga els nens dolents durant la temporada de Nadal. Si entreu, estigueu preparats per veure dimonis i elfs malignes. També inauguren l'Inferno's Club, un final de festa especial. Sempre t'has preguntat com seria l'infern? Doncs a l'Horrorland té forma de club amb sessions de Dj, còctels i xarrups i una clientela una mica peculiar. A més, hi haurà nous xous així com un 'shooting range' on haureu de matar zombis.

Les entrades van des dels 35 als 95 euros –com més gent formi el grup, més econòmic us sortirà– i els més friquis també podeu fer el Rip Tour. Una visita guiada d'unes sis hores per les entranyes d'Horrorland.

NO T'HO PERDIS: Escape rooms de por a Barcelona.

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat