Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Horrorland, millor parc de terror d'Europa

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Cangueli. La terrorífica experiència del primer parc temàtic de terror del sud d'Europa ja té premi. Situat en una central tèrmica abandonada de Cercs, a Berga, Horrorland va obrir les seves portes per temps limitat el passat octubre i ja prepara una segona temporada amb una bona notícia: la concessió dimarts del Scar Award al millor 'scream park' de tot Europa, imposant-se a altres cinc parcs de diferents parts del continent, i nominat entre 90 propostes repartides en 15 categories.

El parc debutava en els premis però el jurat ha decidit destacar la seva proposta per sobre d'altres parcs més veterans per la qualitat dels decorats, la posada en escena de les experiències, la professionalitat dels intèrprets i la campanya de màrqueting que va utilitzar per donar-se a conèixer, segons confirma en parc en un comunicat. És la primera vegada que un parc amb un sol any d'història aconsegueix el guardó.

El premi Scar Award s'afegeix a altres sis guardons acumulats des de la inauguració del parc, reconeixements que David Moreno, un dels directors, interpreta com un suport a la idea: "Per nosaltres, rebre tots aquests premis ens omple d'il·lusió i sobretot ens anima encara més a seguir apostant pel terror de qualitat, innovar i no deixar mai de sorprendre els nostres visitants temporada darrera temporada".

FOTO: Horrorland

Nova temporada

Les entrades per a la nova temporada de Horrorland es van posar a la venda el 9 d'abril passat. L'aposta per la fórmula es redobla amb 8 atraccions noves, 2 escenaris polivalents amb tecnologia puntera per a espectacles i la millora de les 3 atraccions més aclamades durant l'any passat. Ni més ni menys que un tota d'11 atraccions noves a banda de les cinc millorades 'haunted houses' (cases del terror) que van ser el gran èxit en la passada edició. Per al repte, el complex ampliarà la superfície 10.500 m² amb més espai per a passejar entre ensurt i ensurt i recuperar forces mitjançant serveis de restauració.

Enguany hi haurà més dies, un total de 18 jornades de terror que arrencaran el 4 d'octubre i s'estendran fins al 16 de novembre per coincidir Halloween el 16 de novembre. També és molt probable que a causa de l'èxit es torni a obrir al Nadal amb més terror tematitzat. Preparats per passar por?




NO T'HO PERDIS: Horrorland torna encara més gran i terrorífic

Últimes notícies

    Publicitat