Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Paneles solares en un tejado
Foto: Shutterstock

Ikea començarà a vendre panells solars a Espanya aquest any

Es comercialitzaran a partir de la primavera i Contigo Energía serà l'encarregada de la instal·lació dels panells

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Fa dècades que Ikea va revolucionar el mercat –i les nostres vides– amb els seus dissenys moderns i assequibles, i ara llança una 'bomba' que farà que el nostre consum d'electricitat es redueixi fins a un 50%.

Segons ha informat Petra Axdorff, consellera delegada d'Ikea ​​a Espanya, l'empresa començarà a comercialitzar els seus panells solars a Espanya i a Portugal a la primavera. Ho farà junt amb Contigo Energía, la filial del grup Gesternova, que s'encarregarà d'instal·lar, gestionar i donar el servei d'atenció a client.

Els panells Solsträle es vendran a partir de 4.000 euros, però el preu variarà en funció de la mida dels panells que es vulguin. El preu inclouria la instal·lació així com el disseny d'un sistema fet a mida i que s'adapti al consum del client. Tot i que el llançament encara s'ha de perfilar del tot, des de la companyia asseguren que és un projecte que facilitarà l'autoconsum energètic a "la majoria" de clients de manera "senzilla, segura, amb tots els serveis integrats i de garanties per al consumidor". Segons Axdorff, les famílies que optin per aquest sistema 'Home Solar', podran estalviar fins a un 50% en la factura de la llum.

Aquest producte forma part de l'estratègia de la companyia en la lluita contra el canvi climàtic i en la cura medi ambient i ja es comercialitza a Holanda, Polònia, Bèlgica, Alemanya, Itàlia, Suècia, Suïssa, Austràlia i França amb acords amb diferents proveïdors locals.

NO T'HO PERDIS: Obre la primera botiga d'Ikea a Barcelona ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat