Notícies

Ikea començarà a vendre panells solars a Espanya aquest any

Es comercialitzaran a partir de la primavera i Contigo Energía serà l'encarregada de la instal·lació dels panells

Paneles solares en un tejado
Foto: Shutterstock
Publicitat

Fa dècades que Ikea va revolucionar el mercat –i les nostres vides– amb els seus dissenys moderns i assequibles, i ara llança una 'bomba' que farà que el nostre consum d'electricitat es redueixi fins a un 50%.

Segons ha informat Petra Axdorff, consellera delegada d'Ikea ​​a Espanya, l'empresa començarà a comercialitzar els seus panells solars a Espanya i a Portugal a la primavera. Ho farà junt amb Contigo Energía, la filial del grup Gesternova, que s'encarregarà d'instal·lar, gestionar i donar el servei d'atenció a client.

Els panells Solsträle es vendran a partir de 4.000 euros, però el preu variarà en funció de la mida dels panells que es vulguin. El preu inclouria la instal·lació així com el disseny d'un sistema fet a mida i que s'adapti al consum del client. Tot i que el llançament encara s'ha de perfilar del tot, des de la companyia asseguren que és un projecte que facilitarà l'autoconsum energètic a "la majoria" de clients de manera "senzilla, segura, amb tots els serveis integrats i de garanties per al consumidor". Segons Axdorff, les famílies que optin per aquest sistema 'Home Solar', podran estalviar fins a un 50% en la factura de la llum.

Aquest producte forma part de l'estratègia de la companyia en la lluita contra el canvi climàtic i en la cura medi ambient i ja es comercialitza a Holanda, Polònia, Bèlgica, Alemanya, Itàlia, Suècia, Suïssa, Austràlia i França amb acords amb diferents proveïdors locals.

NO T'HO PERDIS: Obre la primera botiga d'Ikea a Barcelona ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat