Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ikea
Foto: Ikea

Obre la primera botiga d'Ikea al centre de Barcelona

El primer Ikea Planning Studio de Barcelona estarà a la Diagonal a la banda de Francesc Macià

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Cap de setmana a Ikea; aquest clàssic costumista que inclou passar-te tres hores fent cua, barallar-te amb una àvia per l'última centrifugadora d'amanides, posar-te test-i descompost- de mandonguilles dubtoses i marrons, i arribar al límit del divorci amb la teva parella ... Aquesta situació masoquista i tragicòmica podria tenir els dies comptats (fins a cert punt)

Perquè el proper dimecres, 3 de març, Ikea obrirà la seva primera botiga a Barcelona ciutat. I res de situació poligonera: la botiga estarà en el número de 445-447 de la Diagonal -on hi va haver un Nice & Crazy- i tindrà més de 500 m2. Això pot semblar poca cosa si ho comparem amb els 18.000 m2 d'Ikea ​​Hospitalet, però cal tenir en compte que la cadena sueca obre a Barcelona en el format de Planning Studio, sense venda directa d'objectes. El client demana cita, i en un espai d'exposició rep assessorament personalitzat centrat en el disseny de cuines i armaris modulars (el que ve a ser una botiga de mobles de tota la vida, vaja). 

 Ikea Planning Studio de Copenhagen
FOTO: Seb StigsbyIkea Planning Studio de Copenhagen

El gegant suec ja va obrir el juliol passat un planning Studio a Sant Pere de Ribes. Segons explica la companyia, aquest format "persegueix els objectius de fer d'Ikea una companyia més accessible i assequible per a donar resposta a les noves necessitats dels consumidors, que també demanen espais més petits i amb atenció personalitzada". I ha privilegiat Barcelona per davant de Madrid perquè a Barcelona es concentren la major part de les vendes: el 2019, 367 milions d'euros en vendes enfront dels 363 milions de Madrid. Això sí: Ikea va tancar el seu exercici de l'any 2020, el 31 d'agost, amb una facturació de 1477 milions d'euros davant els 1596 facturats el 2019.

NO T'HO PERDIS: Regals fets a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat