Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ikea
Ikea

Ikea obrirà dues noves botigues a Barcelona a l'estiu

Els dos nous establiments de l'empresa sueca s'instal·laran a la Diagonal i a les Glòries

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

Ikea invertirà 10 milions d'euros en dues botigues urbanes a Barcelona, una a l'avinguda Diagonal i una altra al centre comercial Glòries. Es preveu que els dos establiments, els primers d'aquest format a la ciutat comtal, obrin portes a l'estiu i generin més de 100 llocs de treball directes. 

Però, com seran les noves botigues d'Ikea a Barcelona? La botiga de la Diagonal tindrà 1.525 metres quadrats comercials en dues plantes, amb una exposició de més de 2.500 productes, 1.000 dels quals de venda directa. També tindrà una zona de restauració amb terrassa a l'avinguda. La de Glòries tindrà 1.622 metres quadrats comercials en una planta, amb el mateix nombre de productes en exposició i de venda directa i també amb espai de restauració. Els dos establiments oferiran recollir la compra feta a internet a la mateixa botiga.

A més, la marca ha anunciat que l'espai de planificació que tenia des del 2021 a la Diagonal (al número 445-447) serà transformat en un format temporal dirigit a assistir les necessitats de les empreses. Es tracta d'un projecte pilot a Espanya en el qual les empreses podran dissenyar projectes d'interiorisme per als seus negocis.

Les noves obertures s'emmarquen en l'estratègia d'expansió de la companyia, que té els focus prioritaris en el mercat català, al costat del de Madrid i del d'Andalusia. 

NO T'HO PERDIS: Botigues imprescindibles de mobles i decoració de Barcelona

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat