Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ikea en Fuencarral
Foto: Ikea

Ikea obre una nova botiga de 1600 m² en ple centre de Barcelona

Es tracta d'un segon establiment que se suma al llistat de botigues que expandeixen el radi de la marca nòrdica

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Ikea no para d'allargar les seves arrels fins al centre de les grans ciutats. Fa poques setmanes, la marca de mobles nòrdics va obrir una botiga al districte de Sarrià-Sant Gervasi amb 1.500 metres quadrats. Una política semblant a Madrid on té previst obrir 14 nous establiments.

La notícia passa ara per la nova obertura d'una botiga encara més gran, en concret amb 1.622 m² en una planta que, a més, acollirà zona de restauració i venda de productes d'alimentació suecs. I tot això ja està a punt perquè la data d'obertura és el pròxim dijous 31 d'agost.

Si voleu gaudir de la primícia i ser dels primers clients de la nova botiga d'Ikea al centre de Barcelona, haureu d'anar al Centre Comercial Westfield Glòries. S'hi exposaran 3.000 productes (uns 1.000 amb venda directa), i comptarà amb serveis de Click & Collect, per recollir comandes d'Internet, i Order & Collect, per demanar productes des de la botiga amb entrega en 24 hores.

Ikea
Ikea


Expansió d'Ikea a Catalunya

Per a la nova botiga es calcula una inversió de cinc milions d'euros i la creació de 58 llocs de treball directes, dins els plans de l'empresa per augmentar la seva plantilla a Catalunya un 18% en dos anys.

La nova obertura se suma a l'altra botiga que Ikea va obrir al número 532 de la Diagonal, un establiment similar al que a final de mes aixecarà la persiana a Glòries.

NO T'HO PERDIS: les millors botigues per comprar a Barcelona en 2023

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat