Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ikea
Photograph: IKEA

IKEA recompra els mobles usats dels seus clients a canvi de descomptes

La companyia llançarà el 'Green Friday', un pla per promoure l'economia circular

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

Segur que tots teniu o heu comprat en alguna ocasió un moble d'Ikea. Però, què passa quan vols renovar alguna cosa i no saps què fer amb el que ja tens? Doncs ara Ikea et dóna una solució. La multinacional sueca dóna una segona oportunitat al que ja no vols. Aquest pla té previst llançar-se del 23 al 29 de novembre a 27 països, amb l'objectiu de reciclar i reutilitzar. La finalitat és poder recomprar mobles que no fan servir els clients i evitar així el consum excessiu del Black Friday d'aquest any i els propers.

¿Com fer-ho?

Molt senzill, Ikea ha preparat un formulari perquè puguis registrar els mobles que vulguis tornar. Segon pas: lliurar-se embolicat al taulell de l'establiment. I tercer i últim: si compleix el que s'ha acordat i et donen el 'okay', et lliuraran un bo.

I et preguntaràs, què conté aquest bo? Doncs a més de brindar l'oportunitat que puguis lliurar un moble que ja no utilitzes, Ikea t'ofereix un val de descompte segons l'aspecte de l'objecte que puguis fer una propera compra a preus reduïts. Si el que tornes està en perfecte estat, et donaran un bo del 50%. Si per contra té algun raió, el bo serà del 40%. I si conté algun desperfecte més, només t'oferiran un descompte del 30%. No obstant això, no està gens malament, oi? Es poden lliurar prestatgeries, cadires, escriptoris i taules, però no és possible tornar altres mobles que tinguin entapissat o que formin part del bany o de la cuina.

Ikea
flickr/Atomic Taco

NO T'HO PERDIS: Ikea dissenya fons per les teves videotrucades i l'acció triomfa a les xarxes

Últimes notícies

    Publicitat