Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ikea dissenya fons per les teves videotrucades i l'acció triomfa a les xarxes

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

Aquestes setmanes d'estada a casa han donat lloc a molts fenòmens nous: els menys cuinetes s'han atrevit a encendre els fogons amb receptes de xefs o, si no, a fer pa casolà; els museus de l'altra punta de món s'han obert virtualment al públic i hem pogut fer de la nostra casa una autèntica 'escape room'.

Però d'entre tot, l'autèntic 'boom' han estat les aplicacions de videotrucades. En plena era de la tecnologia punta, ningú s'estalvia reunions de teletreball o de trucades familiars de massa persones. I una de les decisions més importants a l'hora de fer una trucada de vídeo és on posar-se i amb quins fons. Segurament el teu cap et jutgi si al fons de l'habitació està el llit desfet o el menjador per avall. I segurament la teva família et renya per veure els plats sense fregar o el mirall sense netejar.

Fondos de Ikea para videollamadas
Fondos de Ikea para videollamadasFOTO: Ikea

S'han acabat els llits desfets de fons

Per evitar tots aquests drames del segle XXI, tenim una solució: 'backgrounds by Ikea'. Com ho sentiu. La gran empresa de mobles sueca ha llançat una iniciativa de fons aplicables a videotrucades fetes a través de Zoom o Microsoft Teams. Els fons mostren autèntiques fotos de catàleg d'Ikea per posar de fons en qualsevol ocasió, dividides en cinc categories: oficina, celebracions, amb vistes, cita romàntica i estades.

Donareu el pego a totes les vostres reunions i no us haureu de preocupar més que la vostra casa sembli una oficina de Wall Street o l'estudi d'Andy Warhol.

NO T'HO PERDIS: estiu 2020: així farem vacances 

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat