Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Actimel crea els primers bancs anti-covid
Foto: Actimel

Instal·len a Barcelona els primers bancs que ajuden a mantenir la distància de seguretat

Es tracta d'una campanya d'Actimel amb l'objectiu de respectar les distàncies de seguretat

Per Ainhoa Gutierrez
Publicitat

Moltes de les nostres rutines diàries han canviat a causa de la covid-19, i una d'elles ha sigut la de mantenir la distància de seguretat d'un metre i mig per evitar els possibles contagis. I és que Actimel ha trobat una forma molt bona de conscienciar aquesta mesura i ha sigut instal·lant bancs especials per la ciutat de Barcelona. I què volem dir amb 'especials'? Doncs que han creat els primers bancs sense el seient central perquè els ciutadans s'asseguin sí o sí mantenint la distància de seguretat. 

Actimel crea els primers bancs anti-covid
Foto: Actimel

Aquesta campanya ha estat impulsada amb un objectiu molt clar: que la gent sigui conscient sobre la importància de la responsabilitat individual.

On són aquests bancs? 

Els bancs els podem trobar situats a diferents punts de la ciutat, com ara al Parc de Montjuïc, a l'Arc de Triomf o als Jardins de Villa Amelia. 

Actimel crea els primers bancs anti-covid
Foto: Actimel

Aquesta iniciativa s'ha sumat a altres accions que ha realitzat la marca durant els últims mesos de pandèmia, com ara bé la donació de packs de protecció i seguretat individual per més de 1.000 famílies vulnerables o la seva adaptació de l'eslògan "Actimel ayuda a tus defensas. Para ti. Para todos". 

NO T'HO PERDIS: Amb aquest escafandre futurista ja no et caldrà dur mascareta

Últimes notícies

    Publicitat