Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Instal·len a Barcelona els primers bancs que ajuden a mantenir la distància de seguretat

Es tracta d'una campanya d'Actimel amb l'objectiu de respectar les distàncies de seguretat

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

Moltes de les nostres rutines diàries han canviat a causa de la covid-19, i una d'elles ha sigut la de mantenir la distància de seguretat d'un metre i mig per evitar els possibles contagis. I és que Actimel ha trobat una forma molt bona de conscienciar aquesta mesura i ha sigut instal·lant bancs especials per la ciutat de Barcelona. I què volem dir amb 'especials'? Doncs que han creat els primers bancs sense el seient central perquè els ciutadans s'asseguin sí o sí mantenint la distància de seguretat. 

Actimel crea els primers bancs anti-covid
Foto: Actimel

Aquesta campanya ha estat impulsada amb un objectiu molt clar: que la gent sigui conscient sobre la importància de la responsabilitat individual.

On són aquests bancs? 

Els bancs els podem trobar situats a diferents punts de la ciutat, com ara al Parc de Montjuïc, a l'Arc de Triomf o als Jardins de Villa Amelia. 

Actimel crea els primers bancs anti-covid
Foto: Actimel

Aquesta iniciativa s'ha sumat a altres accions que ha realitzat la marca durant els últims mesos de pandèmia, com ara bé la donació de packs de protecció i seguretat individual per més de 1.000 famílies vulnerables o la seva adaptació de l'eslògan "Actimel ayuda a tus defensas. Para ti. Para todos". 

NO T'HO PERDIS: Amb aquest escafandre futurista ja no et caldrà dur mascareta

Últimes notícies

    Publicitat