Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Interrail fa un descompte del 50% fins al 10 de maig

L'oferta durarà fins el 10 de maig i es podrà viatjar fins a 33 països

Núria Méndez
Escrit per
Núria Méndez
Publicitat

Si tens ganes de viatjar per Europa, aquest és el teu moment per aprofitar l'oferta que ha llançat Interrail per celebrar el seu 50è aniversari: vendran els bitllets de tren a meitat de preu. El 50% de descompte estarà disponible als passis continus d'un, dos i tres mesos i es podrà viatjar il·limitadament en qualsevol dels 33 països dins del 'Global Pass'.

Els preus dels passis continus per un mes seran de 252 €, dos mesos per 274 € o tres mesos per 339 €L'oferta finalitzarà el 10 de maig. No cal que us aclapareu pensant una data d'inici de viatge, teniu fins a onze mesos des de la compra per activar el passi, així podreu planificar perfectament les vostres aventures. 

Interrail és una web associada a 33 empreses ferroviàries nacionals europees que ven bitllets de tren a multitud de ciutats. Els ciutadans europeus poden viatjar a destins com Alemanya, Àustria, Polonia, França, Països Baixos, entre molts d'altres. Va néixer el 1972 i l'Interrail Pass es va crear com una oferta única, per motivar als joves europeus a explorar l'entorn, més enllà d'on viuen. A partir de llavors, més de deu milions de viatgers europeus han decidit ampliar els seus horitzons a través de 250.000 quilòmetres de rutes a 33 països. 

NO T'HO PERDIS: 18 escapades per fer en tren des de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat