Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

J. Bayona presenta ‘Un monstruo viene a verme’ per recaptar diners contra el càncer

Bruno Oro entrevistarà al director J. Bayona en el passi benèfic al Phenomena Experience en benefici a l’Institut Català d’Oncologia

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

‘Un monstruo viene a verme’, Bruno Oro i el director J. Bayona en una mateixa sala sona molt bé, però encara és més bona idea si a més és una oportunitat per ser solidari.

Amb motiu del 25è aniversari de l’Institut Català d’Oncologia (ICO), aquest dimecres 30 de juny a les 20 h es farà al Phenomena Experience un passi benèfic de la pel·lícula ‘Un monstruo viene a verme’ amb la presència i participació del seu aclamat director Jota Bayona, qui serà entrevistat prèviament per l'actor Bruno Oro. 

La recaptació serà íntegra per l’ICO i el preu de les entrades és variable en funció de l’aportació solidària que es vulgui fer: es poden pagar 25 € o 40 €, a més de l'opció de fer una donació de 15 € per la Fila 0, però sense tenir accés a la sala.

Amb 25 anys de trajectòria, l’Institut Català d’Oncologia és un centre públic d’excel·lència en càncer, ocupant-se de la malaltia de manera integral, oferint prevenció, assistència, formació especialitzada i recerca. Aquesta és una oportunitat original per ajudar-los a seguir sumant anys i experiència!

NO T'HO PERDIS: Les 50 millors pel·lícules de la història del cine

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat