Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja pots consultar quins són els 230 espectacles gratuïts del Barcelona Districte Cultural

L'edició de tardor del 2022 inclou teatre, circ, dansa, música i cinema a 34 centres cívics i equipaments culturals i educatius

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Teatre, circ, dansa, concerts i cinema per a tota la família... Un total de 230 espectacles gratuïts (amb reserva prèvia), del 6 d'octubre al 28 de desembre tindran lloc a 34 centres cívics, equipaments culturals i auditoris de centres educatius de Barcelona. Aquesta és la proposta de l'edició de tardor del 2022 del Barcelona Districte Cultural, un cicle que torna a la plena normalitat amb un increment d'espectacles de circ i de dansa, amb propostes emergents i d'altres de consolidades que acosten i fan accessible la cultura als barris (tots els espais són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i en algunes funcions hi haurà guies en braille, subtítols i interpretació en llengua de signes).

Baldufes gegants

Fins a vuit propostes de circ seran les que es podran veure diversos espais dels barris de Barcelona. Hi haurà les baldufes gegants de Guillem Vizcaíno –de fins a 45 kg i llançades amb una corda de més de 15 metres–, el circ poètic i familiar de La Gata Japonesa i propostes innovadores com la de Chicharrón Circo Flamenco. Entre els set espectacles de dansa destaquen les tres peces de Miquel Barcelona que parlen del patiment de les dones i el col·lectiu homosexual durant la postguerra i el franquisme; i la d'Oulouy, amb 'Black', un espectacle que expressa com sent una persona negra en el nostre context actual. 

'POI', Cia. D'Es Tro
Foto: Barcelona Districte Cultural'POI', Cia. D'Es Tro

Per a grans i petits

Pel que fa al teatre hi haurà fins a dotze propostes, entre les quals destaca una companyia tan consolidada com l'Agrupación Señor Serrano, amb l'espectacle 'Prometeu' i els valencians Leamôk que, amb 'Lázaro', traslladen 'El Lazarillo de Tormes' al món del hip-hop i el breakdance; però també hi haurà companyies de teatre familiar, amb titelles, dansa i espectacles musicals. 

El latin funk dels Electric Gozarela, la rauxa descarada de The Salsa Punk Orchesta i la fusió d'Alba Morena són algunes de les propostes de la programació estrictament musical, que també inclou concerts de Paula Grande i Anna Ferrer (presentant el disc conjunt 'Vega') i de Las Opinólogas, grup de jazz i flamenc feminista. 

Pel que fa a l'audiovisual, hi haurà el Petit Cineclub, dirigit a la canalla, amb presentacions divertides i educatives, i una selecció de documentals musicals que es projectaran en col·laboració de l'In-Edit Festival, que enguany celebra el seu vintè aniversari.  

Aneu a districtecultural.barcelona, seleccioneu un espectacle i veureu quan podreu reservar la vostra entrada. Totes les activitats són gratuïtes!

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer gratis a Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat