Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
John Lennon, The Beatles - Now And Then - The Last Beatles Song
Orofena FilmsJohn Lennon, The Beatles - Now And Then - The Last Beatles Song

Ja es pot sentir "l'última" cançó dels Beatles, escrita i cantada per John Lennon

Ha sigut la tecnologia emprada per Peter Jackson a 'Get back', la que ha permès aïllar la veu del piano de 'Now and then' i acabar-la

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Quan semblava que ja no quedava res d'inèdit dels Beatles per publicar, Paul McCartney i Ringo Starr han sorprès amb el llançament de 'Now and then', una cançó que va escriure John Lennon quan el grup ja s'havia separat i que ha trigat 40 anys a sortir a la llum. 

La cançó, escrita i gravada amb veu i piano per Lennon, havia quedat en un calaix, però Yoko Ono va donar llum verda perquè Paul i Ringo, amb George Harrison encara viu, la poguessin acabar. El problema era que en aquell moment no es podia aïllar bé la veu del piano i ha estat la tecnologia usada per Peter Jackson a 'Get back', el que finalment ha desencallat el projecte. 

El procés, en què també han participat Jeff Lyne i Giles Martin (fill de George Martin), es pot veure al documental de 12 minuts  'Now And Then - The Last Beatles Song', escrit i dirigit per Oliver Murray.

La primera i l'última

La cançó ha aparegut com a single amb 'Love me do' de cara B (la primera cançó que van publicar el 1962, al costat de l'última) i sembla una acció promocional per a la nova edició de les col·leccions '1962-1966' (l'àlbum vermell) i '1967-1970' (l'àlbum blau) dels Beatles, que surten el 10 de novembre amb mescles "en autèntic estèreo i Dolby Atmos".

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts del mes a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat