Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Estació de Sants
Foto: Ajuntament de Barcelona

Ja han començat les obres de l'Estació de Sants que limitaran la part de muntanya a bicis i vianants

Els treballs duraran fins a la primavera del 2024 i són indispensables per poder iniciar la remodelació de l'estació

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'any 2022 ADIF i l'Ajuntament Barcelona van anunciar la remodelació de l'Estació de Sants. Un nou vestíbul, una ludoteca i nous espais verds seran algunes de les novetats que tindrà l'espai. Perquè aquest projecte pugui convertir-se en una realitat, l'Ajuntament ha anunciat que aquest dimecres 13 de setembre han començat les obres per transformar la mobilitat de l'entorn de l'Estació de Sants. Els treballs tenen previst durar fins a la primavera del 2024 i donen el tret de sortida al procés de remodelació de tota aquesta zona de la ciutat.

Les obres permetran el trasllat del trànsit motoritzat de la banda de la muntanya a la banda mar de l'estació per deixar la de muntanya només per a ús de vianants i bicicletes. El projecte s'ha posat en marxa avui i durant gairebé un any es concentraran en la zona sud de l'estació, a tocar del parc de l'Espanya Industrial, la zona de la nova cruïlla amb Comtes de Bell-lloc i la zona de confluència dels carrers Numància, Tarragona, avinguda Roma i Provença.

Malgrat que encara no hi ha una data oficial d'inici de la renovació de l'Estació de Sants, ADIF començarà quan l'Ajuntament hagi redirigit completament el tràfic cap al costat mar. El projecte de transformació d'aquest àmbit de la ciutat preveu fer l'edifici molt més lluminós, sostenible i integrat al barri. També es pretén fer-lo molt més còmode pels usuaris, que podran gaudir d'un 85% més d'espai per vianants i de la zona enjardinada que envoltarà la renovada plaça dels Països Catalans.

NO T'HO PERDIS: Iryo posa a la venda bitllets de tren a 11 euros només per un temps limitat

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat