Notícies

Iryo posa a la venda bitllets de tren a 11 euros només per un temps limitat

La companyia ofereix un total de 10 milions de tiquets per viatjar fins al desembre de 2024

Laia Jordà Sánchez
Redactora
Iryo
Foto: @tonyespinosaIG
Publicitat

S'acaben les vacances d'estiu, però ja podeu començar a planejar la vostra pròxima destinació. Des de l'operador de trens d'alta velocitat Iryo, arriba una oferta de 10 milions de bitllets flexibles amb un preu a partir de 11 euros. Podeu comprar-los entre el 6 i el 20 de setembre a la seva pàgina web (tot i que podeu trobar viatges en oferta fins al desembre del 2024).

Per obtenir aquests tiquets, heu de configurar totes les dades del viatge: origen, destinació, data d'anada i tornada i nombre de passatgers. Els preus en oferta són a la pestanya 'Inicial'. Aquest bitllet inclou canvis en el dia de viatge (abonant una tarifa diferent), a la data (pagant un 15% més abonament de diferència amb una antelació màxima de 24 hores), un canvi de titular (per 40 euros) i un reemborsament del 80% abans de set dies i del 70% després. No podeu obtenir un reemborsament per perdre el tren.

Iryo viatja des d'estacions com Porta d'Atocha i Chamartín (Madrid), Sants (Barcelona), María Zambrano (Màlaga), Joaquín Sorolla (València) o Santa Justa (Sevilla).

NO T'HO PERDIS: 18 escapades per fer en tren des de Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat