Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Iryo
Foto: @tonyespinosaIG

Iryo posa a la venda bitllets de tren a 11 euros només per un temps limitat

La companyia ofereix un total de 10 milions de tiquets per viatjar fins al desembre de 2024

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

S'acaben les vacances d'estiu, però ja podeu començar a planejar la vostra pròxima destinació. Des de l'operador de trens d'alta velocitat Iryo, arriba una oferta de 10 milions de bitllets flexibles amb un preu a partir de 11 euros. Podeu comprar-los entre el 6 i el 20 de setembre a la seva pàgina web (tot i que podeu trobar viatges en oferta fins al desembre del 2024).

Per obtenir aquests tiquets, heu de configurar totes les dades del viatge: origen, destinació, data d'anada i tornada i nombre de passatgers. Els preus en oferta són a la pestanya 'Inicial'. Aquest bitllet inclou canvis en el dia de viatge (abonant una tarifa diferent), a la data (pagant un 15% més abonament de diferència amb una antelació màxima de 24 hores), un canvi de titular (per 40 euros) i un reemborsament del 80% abans de set dies i del 70% després. No podeu obtenir un reemborsament per perdre el tren.

Iryo viatja des d'estacions com Porta d'Atocha i Chamartín (Madrid), Sants (Barcelona), María Zambrano (Màlaga), Joaquín Sorolla (València) o Santa Justa (Sevilla).

NO T'HO PERDIS: 18 escapades per fer en tren des de Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat