Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja hem entrat a la nova botiga Uniqlo de Barcelona

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Dimecres 30 d'octubre obre portes la tercera botiga Uniqlo de Barcelona, situada a la Diagonal, 607, a l'antic Pedralbes Centre. El gegant del tèxtil japonès, que va arribar a la ciutat la tardor del 2017, vendrà la seva roba basada en la simplicitat en aquest local de 930 metres quadrats distribuït en dues plantes. 

És l'establiment més petit dels tres i va dirigit al públic local i familiar, com la botiga de Glòries (també a la Diagonal, però al número 208). Per això a més de desplegar les col·leccions d'home i dona aposten des de l'inici per les propostes infantils; les línies més especials –les col·laboracions amb Christophe Lemaire, Ines de la Fressange, o la línia de samarretes gràfiques UT, entre d'altres– queden reservades per a la botiga de referència, la de Gran Via amb Passeig de Gràcia.

Uniqlo Diagonal
Foto: Uniqlo

El mural de Hey Studio inspirat en diferents símbols i icones de l'avinguda Diagonal decora l'escala de l'establiment i mostra la filosofia de la marca de col·laborar amb l'escena local dels llocs on s'estableix –també tenen en marxa un concurs amb el Manga Barcelona per fer una samarreta Uniqlo i han reeditat l'acord amb el Macba, que obre gratis els dissabtes a la tarda.

A Uniqlo Diagonal també hi ha un racó dedicat als teixits que utilitzen i volen optimitzar de cara al futur, amb especial atenció als texans: la intenció és produir-los sense aigua a partir del 2020; i un punt de recollida de roba usada que donen periòdicament a Acnur.

Per celebrar l'obertura la botiga s'oferiran descomptes en diferents productes seleccionats.

NO T'HO PERDIS: les botigues més boniques de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat