Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja hem entrat al muntatge de 'Messi10 by Cirque du Soleil'

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Queda un mes perquè s'estreni 'Messi10 by Cirque du Soleil', l'espectacle de circ inspirat en el futbolista Leo Messi, i avui hem pogut visitar el muntatge del xou, al Parc del Fòrum. Malgrat els dos mesos que ja porten treballant per donar-li forma a l'espai, encara queda molt per fer, però ja es pot veure com serà l'escenari central. La típica pista de circ es canvia per un estadi de futbol reinterpretat –és blau i mesura 41 metres de llarg per 14 d'ample– i té dues graderies a bada i banda de l'escenari central, amb capacitat per a més de 3.000 butaques, i amb la intenció de reproduir la rivalitat que es viu a un partit de futbol, així com la interacció del públic.

A més dels 47 artistes de 17 països que actuaran a l'espectacle –que estarà dividit en dues parts de 45 minuts, com a un partit de futbol– dalt de l'escenari se succeiran els efectes visuals, sonors i de llum gràcies, en part, a dues pantalles gegants de doble cara i d'alta definició on es projectaran efectes d'animació. Al nostre vídeo podreu veure com va el muntatge de tot l'espectacle.

Aquesta obra de circ amb una vintena de números reprodueix els valors del futbol i s'inspira en la vida de Leo Messi i en les seves fites esportives. La mà –o el peu– de Messi ha estat present al llarg de la creació de l'espectacle i també ha escollit part de la banda sonora, on sonaran temes de Rosalía, Pharrell Williams, Los Fabulosos Cadillacs, així com les mescles de Pinto, l'exporter del Barça i íntim amic de Messi. 

Messi10 al Parc del Fòrum
Messi10 al Parc del Fòrum
Foto: Cirque du Soleil

A més, cada funció tindrà el seu Messi, la persona que hagi obtingut més punts al Messi Challengeun espai de 2.500 m2 repartit en quatre carpes on podreu sentir el que sent un futbolista professional com l'astre argentí. Haureu de resoldre preguntes sobre Messi i la seva carrera així com proves més 'físiques' com llençar una falta directa o marcar un gol de penal a un porter robotitzat.

NO T'HO PERDIS: Barcelona acollirà l'estrena mundial de 'Messi10'

Últimes notícies

    Publicitat