Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja hi ha data d’inauguració del rocòdrom més gran d'Espanya a Barcelona

Aquest setembre els aficionats a l’escalada ja podran gaudir dels 4.300 m² de murs escalables que hi haurà al Sharma Climbing BCN·Gavá

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El 12 de setembre obrirà les portes per primera vegada el ‘Sharma Climbing BCN·Gavá’, el rocòdrom més gran d’Espanya. Aquest centre d’escalada forma part del grup Sharma Climbing, fundat pel reconegut escalador Chris Sharma, i comptarà amb 4.300 m² de murs escalables de fins a 19 metres d'altura. El rocòdrom estarà situat al Carrer Girona 25 de Gavà, a pocs minuts de Barcelona tant en cotxe com en transport públic.

La inauguració del Sharma Climbing BCN·Gavá tindrà lloc des de les 9 del matí fins a les 12 de la nit del diumenge 12 de setembre i comptarà amb un acte amb música en directe i la presència d’atletes convidats. Per assistir-hi, s’hi podrà accedir amb una entrada puntual com un passi de dia o amb qualsevol dels abonaments disponibles.

A més, amb els “pre-socis” (és a dir, aquelles persones que ja disposin d’un abonament per al rocòdrom comprat amb antelació), Sharma Climbing BCN·Gavà hi tindrà un tracte especial per celebrar l’obertura: el centre obrirà les portes els dies 10 i 11 de setembre en exclusiva a aquells qui hagin comprat un abonament abans del dia 10 de setembre.

Sharma Climbing BCN·Gavà
Foto: Sharma ClimbingSharma Climbing BCN·Gavà

Què hi trobaràs a aquest nou rocòdrom?

Sharma Climbing BCN tindrà gairebé 5000 m2 de murs equipats amb la millor selecció de preses del mercat. També comptarà amb una zona d’autosegurs amb 20 dispositius per a escalar de manera autònoma, una zona de corda amb de fins a 19 metres d’altura, fins a 150 blocs i 2 murs de velocitat oficials commemorant la disciplina olímpica que s’ha estrenat als JJOO de Tòquio aquest any.

A més de ser el rocòdrom amb les instal·lacions més gran d’Espanya, el Sharma Climbing BCN·Gavà tindrà una ‘zona fitness’ amb un gimnàs de 400 m² amb zona Cal·listènia, entrenament funcional i estiraments. L’establiment també disposarà d’una sala multifuncional de 150 m² per fer ioga, pilates i ponències o exposicions, vestuaris complets i taquilles repartides per tot el recinte. Finalment, hi haurà un bar-restaurant amb terrassa interna i externa, amb una zona infantil per a aniversaris, casals i activitats dirigides als més petits.

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per fer a Barcelona al setembre

Llegeix el número de setembre amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat