Notícies

Ja hi ha data perquè el funicular Cuca de Llum escali el Tibidabo

El Parc d'Atraccions del Tibidabo, que obre el pròxim 15 de maig, aposta pel funicular com a principal mitjà de transport

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

La muntanya del Tibidabo porta 6 mesos sense l'anar i venir propi del seu parc d'atraccions. La pandèmia va paralitzar fa mig any la seva activitat i, a la vegada, va endarrerir la posada en marxa de l'esperat nou funicular, la Cuca de Llum. Amb l'anunci per part del govern de la reobertura de parcs d'atraccions amb el 30% d'aforament, el Tibidabo no s'ha fet a esperar i anuncia el seu retorn a la normalitat aquest dissabte 15 de maig. L'estrena del funicular, que és sens dubte una de les grans novetats de la nova temporada, es farà esperar una mica més i serà la primera quinzena de juny.

leitner

FOTO: LEITNER

La porta principal del parc

Va ser el setembre del 2019 que l'Ajuntament va presentar al públic el nou mitjà de transport, amb grans finestrals, una estètica futurista inspirada en una cuca de llum i com la gran novetat i atractiu del parc. Any i mig després, i a les portes de la seva estrena, la Cuca de Llum és una de les esperances per tornar l'activitat i l'afluència de visitants al parc. Com si es tractés d'una atracció més, la Cuca de Llum serà capaç de transportar 252 passatgers en un trajecte de tant sols 3 minuts, comptarà amb pantalles tàctils que donaran informació de l'entorn i serà un dels miradors més impressionants de la ciutat.

leitner

FOTO: LEITNER

NO T'HO PERDIS: Barcelona tindrà quatre noves línies d'autobús i impulsarà el servei a demanda

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat