Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Aeroport del Prat
Aeroport del Prat

Ja no caldrà treure els líquids i el portàtil de la maleta al control de seguretat de l'aeroport del Prat

A partir de l'estiu de 2024 s'hi instal·laran noves màquines que permetran canviar els protocols de seguretat

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Tots hem passat pel tràngol d'haver de desfer part de l'equipatge per travessar el control de seguretat de l'aeroport, una rutina de vegades molesta que canviarà a partir de 2024. A l'estiu del pròxim any s'instal·laran unes noves màquines a l'aeroport del Prat que permetran passar tota la maleta sense haver de separar líquids i portàtils.

Els nous escàners estaran dotats de rajos X en tres dimensions que permetran un millor rastreig de tota classe d'objectes, inclosos els petits aparells electrònics i els líquids que portem a la maleta.

Aena, la companyia responsable dels aeroports, instal·larà les noves màquines a tots els aeroports espanyols, però serà el de Barcelona el primer a provar el nou sistema i, per tant, el primer en què no caldrà separar portàtils i ampolles.

La substitució de les màquines es farà primer en la T2 i més tard en la T1, canvis que es preveuen arriben coincidint amb les vacances del pròxim any i ajudin a agilitzar el de vegades molest tràmit del control de passatgers a l'aeroport de Barcelona.

NO T'HO PERDIS: tendències per a viatges per a 2024

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat